swimming 2

27 березня 2019 року на базі плавального басейну Дитячої юнацької спортивної школи № 10 було проведено Універсіаду Криворізького педагогічного з плавання.

swimming 3

Викладачі кафедри фізкультури та методики її викладання наполегливо тренували своїх вихованців, щоб на змаганнях вони проявили себе найкращим чином і здобули перемогу для свого факультету.

Учасників універсіади привітав викладач кафедри фізкультури та методики її викладання І. С. Рудь, який нагадав студентам правила змагань, уточнив нюанси техніки способів плавання та побажав учасникам швидких секунд і теплої води!

swimming 1

Жіночі та чоловічі команди випробували свої сили у таких стилях плавання: кроль, кроль на спині, брас, батерфляй та комплексне плавання.

Метою спортивних змагань було якнайшвидше проплисти зазначену відстань, не порушуючи правил.

«Мені дуже подобається плавати, я з дитинства люблю воду. І коли нам вперше сказали, що пари будуть проходити в басейні – я дуже зраділа. Сьогодні був відповідальний день для всіх плавців. І я пишаюся, що змогла гідно представити свій факультет», – поділилася думками студентка факультету української філології Поліна Конвісор.

swimming 4

Наші студенти довели, що плавання – це засіб загартування характеру, формування спортивної статури та шлях до здорового способу життя.

Серед жіночих команд призерами стали:

I місце – факультет географії, туризму та історії;

II місце – психолого-педагогічний факультет;

III місце – факультет української філології.

Серед чоловічих команд найкращими виявилися:

I місце – факультет географії, туризму та історії;

II місце – фізико-математичний факультет;

ІІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти.

Криворізький педагогічний бажає своїм вихованцям
нових спортивних перемог!
7312
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок