uml 1

30 травня 2020 року на YouTube-каналі Криворізького педагогічного відбувся День відкритих дверей у форматі онлайн-марафону. Факультет української філології розкрив майбутнім абітурієнтам родзинки навчання студентів-філологів.

uml 2

Знайомство з факультетом розпочалося яскравою візитівкою. Надалі продовжилося бесідою з деканом факультету української філології, канд. філол. наук, доц. Л. М. Семененко, яка відповіла на кілька актуальних питань. «Факультет української філології дає класичну філологічну освіту, яка є ресурсом, що може бути задіяним абсолютно в усіх сферах нашого життя. Випускники факультету будують кар'єру не лише в галузі освіти. Вони обіймають посади науково-педагогічних працівників у ЗВО, директорів шкіл, працюють учителями, журналістами, зокрема військовими журналістами, копірайтерами, редакторами, коректорами, перекладачами. З цього року на нашому факультеті здійснюється підготовка студентів із додатковою спеціальністю «Історія». Отже, спектр реалізації філологічних талантів доволі широкий», – розповіла Л. М. Семененко.

uml 3

Після розмови з деканом глядачі познайомилися з творчою молоддю факультету; студентки III курсу у відеоформаті виконали авторські поезії.

uml 4

До слова була запрошена завідувач кафедри української та світової літератур, канд. філол. наук, доц. Н. Г. Мельник, яка продемонструвала фрагменти експозиції музею «Літературно-мистецьке Криворіжжя», а також розповіла про фольклорну практику, яку проходять студенти І курсу, представила найкращі та найяскравіші зразки робіт здобувачів вищої освіти.

uml 5

Після завершення презентації факультету Н. Г. Мельник поділилася з прес-центром своїми враженнями: «Я вважаю, що сьогодні формат онлайн-марафону, з огляду на сучасні процеси в суспільстві та інформатизацію соціуму, є абсолютно доречним. Мені здається, що така форма проведення Дня відкритих дверей була обрана не лише через карантинні обмеження. Все вийшло незвичайним, з використанням сучасних технологій. А це свідчить про те, що Криворізький педагогічний завжди «йде в ногу з часом». Хочу подякувати всім учасникам цього дійства, адже протягом онлайн-марафону панувала надзвичайна атмосфера; все було дуже вдало продумано, було враховано навіть найдрібніші деталі».

uml 6

Тим, хто не встиг приєднатися до прямої трансляції, пропонуємо переглянути фрагмент онлайн-марафону від факультету української філології.

Запрошуємо до навчання на факультеті української філології!

 
 
12140
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок