vstup1 1

У Криворізькому педагогічному тривають останні приготування до початку вступної кампанії, яка стартує вже за кілька днів. Прес-центр розповість про підготовчий етап вступу-2020 у новому циклі тематичних дописів.

Прийом вступників на навчання здійснює уповноважений орган закладу вищої освіти – приймальна комісія. Для виконання завдань приймальної комісії в її складі створені спеціалізовані підрозділи: предметні екзаменаційні комісії, комісії для проведення співбесід, фахові атестаційні комісії, предметні й апеляційні комісії.

vstup1 2

Приймальну комісію КДПУ очолює ректор університету, проф. Я. В. Шрамко. Відповідно до Положення до її складу входять заступники голови приймальної комісії, відповідальний секретар і його заступники, уповноважена особа з питань прийняття та розгляду електронних заяв, члени приймальної комісії – декани факультетів і керівники структурних підрозділів, а також представники профспілкових організацій та органів студентського самоврядування.

vstup1 3

У Криворізькому педагогічному приділяють велику увагу повному й оперативному інформаційному забезпеченню вступної кампанії. Абітурієнти, які бажають добре підготуватися до кожного етапу цього марафону, можуть отримати вичерпну інформацію про поточні правила прийому до КДПУ й спеціальні умови участі в конкурсному відборі, ознайомитися з нормативними документами приймальної комісії та програмами вступних випробувань, творчих конкурсів і творчих заліків, дізнатися останні новини вступної кампанії на сайті КДПУ та в тематичній Facebook-групі.

vstup1 4

«З 24 по 31 липня буде проходити реєстрація вступників, яким відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти дозволено скласти вступні випробування замість ЗНО. З 24 липня по 7 серпня в ауд. 118 головного корпусу відбуватиметься реєстрація вступників для складання вступних випробувань у формі творчих конкурсів для спеціальностей «Дизайн» і «Хореографія», а з 1 серпня вступники в режимі онлайн можуть створювати електронні кабінети, з яких подаватимуть електронні заяви на вступ з 13 по 22 серпня», – розповіла про найближчі події вступної кампанії відповідальний секретар приймальної комісії, директор бібліотеки КДПУ, кандидат філологічних наук, доц. Г. М. Віняр.

Днями в університеті відбудеться організаційне засідання приймальної комісії, під час якого буде узгоджено всі деталі, необхідні для успішного початку вступної кампанії. Слідкуйте за новинами на сайті Криворізького педагогічного, щоб залишатися в курсі подій вступу-2020!

12357
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30