img25

Попри виклики, пов'язані з необхідністю дотримання карантинних обмежень, у Криворізькому педагогічному продовжують кращі святкові традиції. 29 жовтня 2020 року в конференц-залі КДПУ відбулася одна з найочікуваніших подій цієї осені – церемонія нагородження переможців онлайн-фотовиставки «Моїй Alma mater – 90» та Фестивалю городового козацтва (online).

img60

Як ми повідомляли раніше, тріумфаторами цьогорічного онлайн-фестивалю городового козацтва стали юнаки та дівчата факультету іноземних мов і факультету географії, туризму та історії, які розділили І місце конкурсу, представники природничого факультету, що стали бронзовими призерами, та поціновувачі справжнього козацького гумору з фізико-математичного факультету, які отримали окрему відзнаку – спеціальний диплом Фестивалю.

img95

Перемогу на конкурсі світлин у межах онлайн-фотовиставки «Моїй Alma mater – 90» здобули учасники від факультету мистецтв (студент групи МХК-18 Сергій Яшин – І місце, студентка групи МХК-м-15 Софія Пучкова – ІІ місце) і факультету іноземних мов (студентка групи НАФ-17 Марина Братчик – ІІІ місце).

img118

На урочистій церемонії переможці двох великих онлайн-подій осені отримали нагороди від організаторів – студентського клубу й первинної профспілкової організації КДПУ. Призерам вручили дипломи Фестивалю городового козацтва за підтримку й розвиток національно-патріотичного виховання молоді, популяризацію української історії, звичаїв і традицій козацтва; дипломи лауреатів онлайн-фотовиставки «Моїй Alma mater – 90», а також грошові винагороди.

img138

Дипломи за збереження пам'яті КДПУ спеціальної номінації ювілейної виставки світлин отримали представниці факультету мистецтв – доцентка кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування Е. О. Кокарева й студентка гр. МХК-17 Анна Морозова, які надіслали добірки архівних фото.

img169

Із теплими словами привітання до присутніх звернулася голова первинної профспілкової організації, канд. пед. наук, доцент кафедри географії та методики її навчання Л. В. Бурман: «Дипломи й грошові винагороди дочекалися своїх героїв – переможців онлайн-фотовиставки «Моїй Alma mater – 90» та Фестивалю городового козацтва (online). Друзі, дякуємо за креатив!».

img189

Суворе дотримання карантинних обмежень під час церемонії нагородження не стало на заваді святковому настрою. До урочистої події долучилися не тільки присутні в конференц-залі, а й ті члени університетської громади, які приєдналися до дійства онлайн завдяки прямій трансляції, організованій на офіційній Facebook-сторінці ППО КДПУ.

Щиро вітаємо наших творчих і талановитих переможців! 
До нових зустрічей на майбутніх святкових івентах 
Криворізького педагогічного!
13071
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30