img25

Криворізький педагогічний продовжує знайомити абітурієнтів із особливостями навчання в межах Дня відкритих дверей. 23 січня 2021 року факультет іноземних мов радо зустрічав гостей на онлайн-конференції в ZOOM.

img25

Захід складався з чотирьох інформативних блоків: перший був присвячений особливостям, правилам і вимогам до вступу на спеціальності факультету, другий розкривав специфіку кожного напрямку підготовки, третій і четвертий мали на меті практичну взаємодію учасників. Ці два блоки містили демонстрацію занять з вивчення іноземних мов, фідбек студентів і випускників щодо специфіки навчання й міні-брифінг «Питання-відповідь» із майбутніми абітурієнтами.

img25

Подія відбувалася в інтерактивному форматі, що неабияк зацікавило присутніх на відеоконференції. Учасникам запропонували невеличкий квест, який полягав у знаходженні відповідностей до чисел 4, 25, 1, 15. Такий «мозковий штурм» припав до душі молодому поколінню користувачів Zoom-у.

img25

Декан факультету іноземних мов, д-р філол. наук, доц. М. В. Варданян запропонувала майбутнім абітурієнтам дієві лайфхаки щодо вибору спеціальності та вивчення мов, переваг бюджетної чи контрактної форм навчання, а також пам’ятки для вступника. Такі прості поради спрощують і систематизують великий обсяг інформації та допомагають вступити на омріяну спеціальність. Упродовж усієї Zoom-конференції модератор чату, канд. пед. наук, ст. викладач І. А. Дирда надавала відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів. 

img25

Важливою частиною онлайн-взаємодії стала презентація спеціальностей факультету. Першою спеціальністю, з якою мали змогу ознайомитися глядачі, стала 014 Середня освіта (Мова та література англійська). Завідувачка кафедри англійської філології, канд. пед. наук, доц. І. С. Зоренко й завідувачка кафедри англійської мови з методикою викладання, канд. філол. наук, доц. І. А. Салата детально розповіли про переваги навчання на факультеті іноземних мов, дисципліни, які вивчатимуть здобувачі вищої освіти, цікавинки студентського життя.

img25

Глядачі мали змогу побачити гарний приклад таких цікавих миттєвостей студентських років на ФІМ. Усім присутнім запропонували фрагмент незвичайного онлайн-дійства – святкування традиційного американського свята Геловіну.

img25

Наступне знайомство було зі спеціальністю 014 Середня освіта (Мова та література німецька). Завідувачка кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання, канд. філол. наук, доц. Г. М. Мельничук розповіла про те, яким цікавим є університетське життя, окреслила можливості для академічної мобільності студентів у різних країнах світу, можливості працевлаштування здобувачів вищої освіти тощо. Галина Миколаївна наголосила, що головною родзинкою факультету є міжнародна співпраця з різними закладами освіти, яка може бути джерелом майже безмежних перспектив для небайдужої й талановитої молоді.

img25

Завершила серію знайомств презентація спеціальностей 014 Середня освіта (Мова та література російська) й 035 Філологія. Германські мови та літератури, переклад включно. Про перспективи й актуальність цих спеціальностей, а також про можливості працевлаштування говорив завідувач кафедри перекладу та слов’янської філології, канд. філол. наук, доц. М. О. Дудніков. Студенти представлених спеціальностей записали короткий відеоролик, у якому розповіли про сутність свого майбутнього фаху.

img25

Хто може розповісти про спеціальність краще за її студентів і випускників? Саме тому наприкінці зустрічі глядачі побачили відеозвернення всіх здобувачів вищої освіти, які коли-небудь були дотичними до спільноти ФІМ. Життя кожного з них склалося по-різному: хтось продовжив працювати у сфері освіти, дехто відкрив нові можливості для реалізації свого потенціалу, інші почали подорожувати різними країнами. У кожного з випускників – своя доля, але є те, що їх об’єднує – повага й любов до рідного факультету.

 
Бажаємо всім майбутнім абітурієнтам знайти власний шлях до своїх мрій та запрошуємо більше дізнатися
про можливості їх здійснення на онлайн-днях відкритих дверей факультетів КДПУ!
13953
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30