sociology 3

З 2018 року у Криворізькому державному педагогічному університеті починають підготовку фахівців за ОПП «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» спеціальності «Соціологія». Про те, що чекає майбутніх вступників, читайте далі. 

 

sociology 5

«Навчання за нашою новою спеціальністю орієнтоване на широку аудиторію. Воно дозволить проявити свої здібності й задовольнити вподобання різним студентам. У комунікаціях кожен зможе віднайти те, що він вважатиме для себе головним. Якщо ти любиш працювати з точними даними, то для тебе відкрита статистична, економічна й аналітична журналістика. Разом з тим, якщо ти творча людина, або майстер слова, то зможеш себе знайти у роботі з текстами, створенні авторських матеріалів», – зауважує завідувач кафедри соціології та економіки Ірина Грабовець.

 соціологія

Студенти нової спеціальності матимуть змогу вивчати низку дисциплін, що в подальшому дозволять їм реалізуватись в майбутній професії. Серед них – основи журналістики, рекламні технології, соціальні комунікації, зв’язки з громадськістю, медіавиробництво, спічрайтинг і копірайтинг, робота інформагенства та прес-служби, а також блогінг.

Оскільки підготовка орієнтована на фахівців широкого профілю, то майбутнє професійне зростання студенти й випускники зможуть знайти в різноманітних сферах. Окрім журналістів й працівників засобів масової інформації також буде доступна можливість працювати у прес-службах підприємств, державних установ, правоохоронних органах. Випускник зможе реалізуватися у галузі соціального захисту населення, або відділах кадрів. Разом з тим буде доступна можливість займатись створенням власного бренду, розвиваючи особисті блоги, або соціальні медіа.

 сертифікат 1

«Вагому роль у підготовці фахівців відіграватиме практична складова. Вже зараз ми маємо змогу забезпечити студентам практику на базі університетського прес-центру. Вже зі студентських лав вони зможуть відчути себе справжніми журналістами. Стосовно виробничої практики, то у нас є варіанти стажувань на регіональних криворізьких ЗМІ», – розповідає про можливості працевлаштування помічник ректора, керівник прес-центру КДПУ Марина Варданян.


 

5242
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок