vacancies0

На офіційному сайті Криворізького педагогічного регулярно з’являються повідомлення про нові вакансії для здобувачів вищої освіти та всіх, хто вже завершив навчання. Це – лише один із численних напрямків роботи Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників КДПУ. Про контакти нашого університету з роботодавцями міста й області, профорієнтаційну діяльність та інші сфери діяльності фахівців ЦСПСВ – у сьогоднішньому дописі.

Начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів та випускників О. С. Кухта розповідає: «Відділ постійно тісно співпрацює з обласним і міським департаментами освіти й науки. Ми аналізуємо й сортуємо, систематизуємо вакансії, що надходять. Дотичним до цієї діяльності є й інший напрямок роботи відділу загальна координація діяльності всіх підрозділів університету, що здійснюють профорієнтаційну роботу».

vacancies030219 1

ЦСПСВ бере активну участь в організації профорієнтаційних заходів, завжди безпосередньою долучається до проведення масштабних подій на кшталт «Міста професій» та «Ночі індустріальної культури». У сфері відповідальності відділу – створення друкованої інформаційної продукції університету, забезпечення профорієнтаційної роботи відеоматеріалами й мультимедійними презентаціями, оновлення інформації про вакансії на сайті КДПУ.

Фахівці відділу – О. С. Кухта й Т. А. Лопатіна – опікуються й наданням одноразової адресної грошової допомоги певним категоріям випускників університету відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2006 № 1361. Серед інших напрямків роботи ЦСПСВ – виробнича практика й організація літнього працевлаштування у таборах відпочинку, облік виконання замовлень на вакансії, інформування про зустрічі – презентації роботодавців, листування й діловодство тощо.

«Найбільшим попитом користуються фахівці дошкільної та початкової освіти, спеціалісти з інформаційних технологій, англійські філологи, – підкреслила О. С. Кухта. – Вакансії надходять майже щодня – тож маємо неабияку довіру роботодавців і авторитет на ринку праці міста й області».

Запрошуємо наших студентів та випускників до ЦСПСВ за інформацією про вакантні посади в місті й області!

6781
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок