scopus kdpu

КДПУ активно долучається до інформаційного простору сучасної науки. Про це свідчить, зокрема, один із базових показників результативності наукової діяльності закладу вищої освіти – участь у рейтингах провідної міжнародної бібліографічної і реферативної бази даних SciVerse Scopus.

На 15 січня 2019 року КДПУ посідає шосте місце в рейтингу Scopus серед представлених у переліку 16 педагогічних вишів України. Не останню роль у зростанні престижу Криворізького педагогічного відіграє збільшення публікаційної активності науковців університету.

Публікації  науковців КДПУ посідають гідне місце серед праць українських дослідників як педагогічних, так і класичних, технічних, галузевих університетів: згідно з оновленим рейтингом ВНЗ країни за показниками Scopus h-індекс (індекс Гірша) Криворізького педагогічного має тенденцію до зростання і нині становить 10. Найактивніше науковці нашого університету працюють у галузях ІТ, фізики, астрономії й математики.

scopus070219

Наприкінці минулого року до наукометричних досягнень альма-матер долучилися й студенти фізико-математичного факультету: їх дослідження у царині використання нових технологій в освіті було опубліковано у виданнях, що індексуються міжнародною наукометричною базою даних Scopus.

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 8 листопада 2018 року, задля розширення можливостей долучення до міжнародної науки Криворізький педагогічний отримав вільний доступ до ресурсів SciVerse Scopus. Науковці університету продовжують активно вивчати можливості цієї авторитетної міжнародної наукометричної бази даних – зокрема, беруть участь у тематичних вебінарах на базі бібліотеки.

Дослідження у Криворізькому педагогічному тривають – і наукові результати наших викладачів займають належні місця як серед доробку їх українських колег, так і в міжнародному науковому просторі.

Довідково. На допомогу науковцям кафедра інформатики та прикладної математики створила детальну інструкцію з коригування особистого профілю у Scopus. Запрошуємо науково-педагогічних працівників університету долучатися до використання можливостей провідного міжнародного ресурсу!

6840
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30