vr1

Вчена рада Криворізького педагогічного є колегіальним органом управління університету. Вона завжди була важливим осередком стратегічного планування навчальної та наукової діяльності нашого закладу.

vr2

До складу Вченої ради входять ректор і проректори, декани факультетів, учений секретар, директор бібліотеки, головний бухгалтер, голови первинної профспілкової організації й студентської ради, а також виборні представники науково-педагогічних та інших працівників, аспірантів, докторантів, здобувачів вищої освіти. Члени Вченої ради працюють у складі постійних комісій з питань перспективного розвитку університету, навчальної і методичної роботи, наукової роботи і міжнародного співробітництва, фінансово-господарської діяльності, виховної роботи, постійної конкурсної комісії з кадрових питань.

vr3

Відповідно до Положення про Вчену раду Криворізького державного педагогічного університету цей колегіальний орган визначає стратегію і перспективні напрями розвитку освітньої, наукової та інноваційної діяльності університету. На засіданнях Вченої ради ухвалюються рішення з питань організації освітнього процесу, розглядаються результати науково-дослідницької роботи, присвоюються вчені звання, затверджуються теми дисертацій, рекомендуються до друку монографії, підручники, посібники та інші наукові й навчально-методичні видання.

vr4

Вченою радою КДПУ було ухвалено низку стратегічних рішень з питань упровадження електронного освітнього середовища й документообігу, розглянуто проблеми функціонування наукових видань університету, ліцензування діяльності у сфері освіти й акредитації освітніх програм, вирішено важливі питання співпраці з органами студентського самоврядування, участі в міжнародних проектах і програмах, соціально-гуманітарної, інформаційної, господарської діяльності. До сфери компетенції Вченої ради входять і питання утворення, реорганізації та ліквідації структурних підрозділів. Рішеннями Вченої ради було створено прес-центр університету, Мовний і Молодіжний центри.

vr5

Днями було затверджено план роботи Вченої ради на 2019-2020 навчальний рік. Серед основних позицій порядку денного майбутніх засідань колегіального органу – результати науково-дослідницької роботи й планування стратегій освітньої діяльності, питання ліцензування й акредитації спеціальностей, вдосконалення профорієнтаційної роботи, залучення молоді до занять науковою діяльністю, проблеми академічної мобільності й стипендіального забезпечення, організація заходів з нагоди 90-річного ювілею Криворізького педагогічного та інші поточні питання діяльності університету відповідно до повноважень, функцій і завдань Вченої ради КДПУ.

8509
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30