Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

5 березня у переддень свята у Криворізькому державному педагогічному університеті відбулась звітна наукова конференція, на якій традиційно підбивають підсумки наукової діяльності. На початку конференції ректор Шрамко Ярослав Владиславович наголосив, що основні два напрями діяльності закладів вищої освіти – освітній і науковий, та зауважив, що рік науковий, який минув, був успішний. Тому він побажав, щоб у 2021 році наш університет також рухався вперед та подякував усім, хто виводить університет на новий науковий рівень.

1

Проректор з наукової роботи Гаманюк Віта Анатоліївна продовжила захід і доповіла, що наукова діяльність у Криворізькому педагогічному здійснювалась у всіх напрямах – і публікаційна активність, і організація конференцій, отримання вчених звань, підготовка проєктів та ін.

34

Так, зокрема, у 2020 році 13 осіб отримали вчене звання доцента, 3 особи – професора, збільшилась кількість публікацій - 506, з них 149 – закордонні, 86 – у виданнях, що індексуються в Scopus, 16 – очікують індексації, 20 – у виданнях, що індексуються в Web of Science, 22 монографії, з них 10 – зарубіжні.

Завдяки таким діям змінилися наші позиції в рейтингу, так нині КДПУ має індекс Хірша 23.

Завершуючи доповідь, Віта Анатоліївна ознайомила присутніх з наказом № 26 від 25 лютого 2021 року про заохочення науково-педагогічних працівників.

Кафедра інформатики також була відзначена, зокрема професора кафедри Семерікова Сергія Олексійовича преміювали за значний внесок у організацію конференцій та публікацію статей, завідувача кафедри Соловйова Володимира Миколайовича нагородили грамотою, а доценту кафедри Мінтій Ірині Сергіївні оголосили подяку!

Коротко про наукову діяльність кафедри інформатики та прикладної математики за 2020 рік:

опубліковано:

монографій (за кордоном) - 1;

статей - 52:

в Україні - 11, за кордоном - 41;

у міжнародній наукометричній базі даних Scopus - 35;

у міжнародній наукометричній базі даних Web of Science - 1;

у міжнародній наукометричній базі даних для соціо-гуманітарних наук Copernicus - 6;

наукові заходи, організовані кафедрою - 8;

1 перемога у конкурсі студентських наукових робіт і ще багато показників!

Наша кафедра працює плідно!

Зі звітом з наукової роботи кафедри інформатики та прикладної математики можна ознайомитись за посиланням.

14683
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша