Кафедра історії
Факультет географії, туризму та історії

Потягом трьох тижнів - з 8 по 28 листопада 2021 року магістранти спец. "Історія" проходили виробничу практику на базі КДПУ.

Керівниками практики буди доценти кафедри Наталя Печеніна та Вадим Яшин

апапа

2 грудня 2021.

Звітна конференція з виробничої практики в ЗВО.

Спільний звіт у вигляді презентації представили Сергій Корнієнко, Аліна Латипова та Анастасія Кириленко:

орпаааа

рпарпав

 

рпрпррр

З власним звітом виступили й Наталя Тацюк, Дмитро Чижик та Єлізавета Вчорашня.

Н.Тацюк: "Педагогічна практика поглибила та закріпила знання з фахових дисциплін здобутих в університеті. Це був значний досвід у застосуванні своїх власних ідей та вмінь при проведенні занять в ЗВО. Знання з вікової психології дали мені змогу краще зрозуміти студентів при спілкуванні з ними, знайти до них правильний підхід. Практика покращила вміння розробляти конспекти лекцій та семінарів, підбирати правильні форми та методи навчання та викликала прагнення у майбутньому вдосконалювати свої педагогічні здібності та вміння". 

ппрпппа

Д.Чижик: "Практика навчила мене аналізувати та прогнозувати ступінь ефективності застосування певних методів, форм і засобів організації навчальної та виховної роботи. Розвинула мої організаційні навички, керування дискусією під час заняття, стимулювання пізнавальної діяльності студентів. Розвинула мої комунікативні навички та вміння налагодження зі студентами довірливих та педагогічно правильних стосунків".

Керівники практики висловили загальну думку про високий рівень підготовки магістрантів, свідченням чого є виставлені оцінки. Практика пройдена на "ВІДМІННО"!

Більше фото

17684
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша