Кафедра історії
Факультет географії, туризму та історії

           В рамках міжуніверситетської співпраці Радою молодих вчених КДПУ  ініційовано підписання двох договорів. 

Перший договір був підписаний між Криворізьким державним педагогічним університетом та Кременчуцьким національним університетом імені Михайла Остроградського, що передбачає спільну діяльність за такими напрямами:

  • співробітництво у науково-освітній сфері;
  • обмін науково-технічною інформацією і досвідом використання нових технологій навчання;
  • проведення наукових заходів на взаємовигідних умовах;
  • підготовка публікацій та обмін ними;
  • стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників на безоплатній основі.

     Рада молодих вчених КДПУ висловлює слова вдячності Літвіновій Ользі Володимирівні, кандидату психологічних наук, доценту кафедри психології, педагогіки та філософії Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського за сприяння та всебічну підтримку!

         Глибоко переконані, що в межах співпраці буде втілено безліч наукових ідей та проектів, що наближатиме перемогу! Тримаємо науковий фронт разом!

12 3 

 

Другий договір був підписаний між Радою молодих вчених КДПУ  ініційовано підписання договіру між Криворізьким державним педагогічним університетом та Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана, метою якого є спільна діяльність у сфері освіти і науки та підвищення професійного рівня науково-педагогічних і педагогічних кадрів.

     Рада молодих вчених КДПУ висловлює слова вдячності Ларіну Дмитру Ігоревичу, кандидату психологічних наук, доценту кафедри педагогічки та психології КНЕУ ім.. Вадима Гетьмана за сприяння та всебічну підтримку!

         Глибоко переконані, що в межах співпраці буде втілено безліч наукових ідей та проектів, що наближатиме перемогу! Тримаємо науковий фронт разом!

42 3

22414
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31