Кафедра історії
Факультет географії, туризму та історії

фахове випробування2019 1

У Криворізькому педагогічному розпочинається хвиля вступних фахових випробувань. Вступники всіх факультетів будуть складати загальний тест з усіх фундаментальних дисциплін, які вони вчили протягом бакалаврату.

фахове випробування2019 1

Головна мета фахового випробування – виявлення рівня базової професійної підготовки та відбір претендентів на навчання за ступенем «магістр» відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики «бакалавр» за спеціальностями.

фахове випробування2019 1

«Першими складають вступні фахові випробування психологи, які успішно пройшли  зовнішнє незалежне оцінювання з іноземної мови, далі – з 25 липня всі інші бакалаври будуть складати вступний іспит зі спеціальності. Тенденція цьогорічної вступної кампанії свідчить про те, що більшість із них має намір продовжити своє навчання саме в магістратурі нашого університету. Високий рівень підготовки фахівців і попит наших випускників на ринку праці говорить про престижність отриманої освіти», – наголосила заступник відповідального секретаря приймальної комісії, к.пед.н., доцент кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання О.В. Бондаренко.

фахове випробування2019 1

Перед кожним іспитом для бакалаврів спеціально організовують консультацію для того, щоб вступники мали змогу отримати відповіді на питання, які виникли в них під час ознайомлення з освітніми програмами вступних випробувань.

фахове випробування2019 1

Незалежно від напрямку підготовки, структура тесту на всіх факультетах однакова. Білет фахового випробування складається з 30 питань трьох рівнів складності: простого, середнього і складного. Оцінка за іспит виставляється у 100 бальній шкалі, переводиться в п’ятибальний еквівалент відповідно до таблиці й остаточно множиться на коефіцієнт.

фахове випробування2019 1

Додаткове фахове випробування з прикладної математики для прийому за спеціальністю 014.09 Середня освіта (Інформатика) будуть складати ті, хто має  намір вступити на споріднені спеціальності.  Його мета – з'ясувати рівень теоретичних знань та практичних навичок абітурієнтів задля формування рейтингового списку та конкурсного відбору для навчання за ступенем вищої освіти «магістр».

Криворізький педагогічний бажає всім абітурієнтам успіхів у вступній кампанії-2019!

8308
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша