Кафедра історії
Факультет географії, туризму та історії

Історичний жах напередодні Гелловина - так можна охарактеризувати сьогодняшню Агору. Пан С.К., більше відомий у вузьких колах як К.С., колумнист та алюмнист, таки вдяг чорну шляпу. Так, то була шляпа самого Влада Цепеша (щоправда. він їх не носив), але вкушені зранку вампиром присутні у своїх туманних очах побачили лише кривавого Зорро (чи то так звучало вампірське " жертва"?).

Авдиторій була повна, як ніколи не була. То пан Денис Войтович, наш випускник, а тепер вчитель-енергетичний вампір із власними вихованцями завітав на запах свіжої піцци та кави крові.  Наляканий автор цих рядків, що трохи запізнився до початку обіду вампірів виступу пана Дмитра Чижика вимушений був сховатися на останню парту в надії вистрибнути у вікно, якщо вони почнуть кусати один одного. І тільки промені сонця врятували його від псування нових пластикових вікон (правду кажучі, при собі він мав часник  і срібну заліковку. Допомогло).

Цікавою була порада любителям гострих відчуттів: пізно ввчері, коли нікого немає, ближче до опівночі, пройтися у темряві наодинці від 402 авдиторії по четвертому поверху і вниз на фізмат. Кто не посивіє - давати молоко щодня довічно. Чи транквіллізатори, 

Трохи фото із заходу. Якщо хтось не відобразився на фото - то.... ну, ви самі знаєте що. Берете часник, смажену ковбасу осиновий кілок, срібні кулі та часник- і вперед! До вечері! Тобто... До Геловина!


 2


 3

Погляд.................... Вкусили? 


  4


 5

Дарма посмихаєшся. І тебе покусають. Тікай звідти! Оно він, позаду!

P.S. А може вже вкусили?


 6

Не вірте посмішкам.


7


 9

Матка Боска Ченстоховска! Їх троє!

Чорний, біла... і чорно-біла...


11

Що ви думаєте про Геловин?

Що я думаю? Я нічого не думаю. Я й є твій Геловин.


 10

Консільєрі Дракули?


 12

Пересів, про всяк випадок. 


15

Всіх не перекусаєте!

У мене на вас срібна заліковка є!


 

8997
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31