listen_up1

У Криворізькому педагогічному створено сприятливі умови для креативного та розумового розвитку особистості завдяки різноманітним заходам і проєктам. Одним із них став дебатний клуб на базі факультету іноземних мов.

listen_up2

21 жовтня 2020 року на платформі Zoom відбулася тренувальна дебютна гра дебатного клубу «Listen up», організована факультетом іноземних мов. До дебатів долучилися студенти різних курсів факультету.

listen_up5

«Ідея створення дебатного клубу на базі факультету іноземних мов прийшла нашій студентці спеціальності «Англійська мова і література» Гуріній Карині. З нею вона звернулася до мене ще навесні. Ми запланували проведення першої гри на квітень, але, на жаль, через карантин не змогли її провести. Цього разу ми не стали відкладати мовний турнір та провели його за допомогою відеоконференції. У планах маємо не лише зробити такі дебати традиційними, що сприяє розвитку мовленнєвих навичок та вивченню англійської мови наших студентів, а й налагоджувати співпрацю зі школами міста. Думаємо, що такий досвід буде корисним для всіх», - розповіла декан факультету іноземних мов, професор кафедри перекладу та слов'янської філології, д-р філол. наук, доц. М. В. Варданян.

listen_up4

Головною темою обговорення став вплив Instagram і Tik Tok на сучасну молодь. Суть гри полягала в тому, що кожна команда підбирала аргументи для того, щоб підтримати або спростувати думку про позитивний вплив соціальних мереж на особистість.

listen_up3

На початку гри було сформовано шість команд по три гравця в кожній. До складу журі входили: канд. пед. наук, доц. кафедри англійської мови з методикою викладання О. В. Гладка, канд. пед. наук, старший викладач І. А. Дирда та канд. філол. наук, старший викладач кафедри перекладу та слов'янської філології Н. О. Захарова.

Переможцями дебатів стали: Володимир Корнієнко, Богдан Бажанов, Ксенія Невінчана (студенти ІІІ курсу гр. АНФ-18 та АНП-18), які продемонстрували високий рівень ерудиції та командної роботи.

Вітаємо переможців та бажаємо нових інтелектуальних досягнень!

13021
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31