191220 1

У Криворізькому педагогічному здійснюється підготовка фахівців, які готові до викликів сьогодення та можуть швидко адаптуватися до вимог сучасного суспільства.

191220 1

У жовтні 2020 року на базі факультету української філології було створено науковий гурток «UML-ITstudio», покликаний допомагати студентам-філологам розвивати навички роботи з інноваційними комп’ютерними технологіями.

Керівництвом гуртка та проведенням занять опікуються канд. філол. наук, доц. кафедри української та зарубіжної літератур Н. В. Яременко та канд. філол. наук, доц. Н. Є. Коломієць.

Головною метою діяльності осередку прогресивних філологів є сприяння підвищенню рівня медіаграмотності й розширення комунікативних можливостей студентів філологічних спеціальностей.

191220 2

«Сучасний світ надзвичайно динамічний. Покоління, яке буде жити й працювати в ньому, вже найближчим часом сформується в інформаційному середовищі. Молодь вміє взаємодіяти з контентом у будь-яких його формах. Тому з’являється потреба змін у стилі педагогічної взаємодії як у стінах ЗВО, так і поза його межами. Власне кажучи, заявлений нами навчально-комунікативний осередок – це спроба «влитися в потік» і не залишитися осторонь сучасних тенденцій», – розповіла прес-центру Н. В. Яременко.

13 жовтня 2020 року відбулося перше заняття гуртка на тему «Використання ІКТ на заняттях літературознавчого циклу». Цю тему обрали задля того, щоб розширити цифрову компетенцію здобувачів вищої освіти як вагомого чинника дистанційного навчання та опанувати технологічні можливості мобільних застосунків для створення навчального контенту з літературознавчих дисциплін.

191220 3

Щоб уміти створювати відеоматеріали, гуртківці вчаться користуватися такими додатками, як KineMaster, Adobe Premiere Pro, Movie Maker тощо. Напрацювання студентів можна побачити на сторінці гуртку в Instagram.

Дякуємо організаторам за можливість інтелектуального зростання
у сфері інноваційних технологій!
 
 
13663
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок