stendy 2

Новий і свіжий погляд на дизайнерське оформлення університету, продемонстрували студенти IV курсу кафедри декоративно-прикладного мистецтва. Хлопці та дівчата проявили максимум креативу і оригінальності задля того, щоб з точністю передати настрій певного об’єкту.

У межах державного іспиту студенти художньо-графічного відділення  факультету мистецтв захищали свої кваліфікаційні проекти. Визначення тематики кваліфікаційних робіт у 2017-2018 навчальному році відбувалося відповідно до взятого кафедрою ДПМ та дизайну курсу на прикладний характер отриманих знань, що засвідчує якісно новий рівень професійної підготовки майбутніх художників-конструкторів. Оцінювали студентські розробки члени екзаменаційної комісії: канд. пед. наук, доцент В. В. Томашевський, доктор пед. наук, професор, проректор з наукової роботи В. А. Гаманюк, канд. пед. наук, заст. декана факультету мистецтв Л. Ф. Ейвас  та керівники проектів присутні під час захистів.

stendy 1

«Цілком виправдано та доцільно використовувати принципи випереджаючого розвитку та пріоритету практичної діяльності, який кафедра розвиває в руслі нової освітянської парадигми модернізації системи педагогічної освіти», – зазначає завідувач кафедри Володимир Володимирович Томашевський.


12 неповторних, яскравих, сучасних проектів, які спрямовані не тільки на оздоблення навчальних аудиторій кафедри ДПМ та дизайну, корпусу художньо-графічного відділення, але й навчальних аудиторій та приміщень університету. Особливу увагу варто приділити графічним стендам, які згодом будуть вражати своєю окрасою приміщення університету. Новий подих у своїх проектах студенти подарували оформленню їдальні головного корпусу,  фасаду корпусу музично-хореографічного відділення факультету мистецтв, оформленню кабінету біології та екології, проектуванню засобів інформаційної навігації для ВНЗ.

stendy 3

Свої зусилля для розробки проектів приклали студенти: Буртова Дар’я, Берлін Олександр, Запорожець Антон, Маслова Олена, Моцієнко Ксенія, Іванова Анастасія, Кравченко Олександра, Синькевич Вікторія, Трач Владислава, Запорожець Антон, Трач Владислава, Кравченко Олександра, Макаренко Дар’я та Деребчинська Катерина.

Дитер Рамс казав: «Дизайн не повинен домінувати над людьми та речами. Дизайн повинен допомагати людям. У цьому його роль». Наші студенти у своїх роботах враховували всі деталі, які б повністю доповнювали створений образ. Усі проекти є стриманими, але зі своєрідною «родзинкою».

stendy 4

5221
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31