den knygy 2

8 травня 2019 року на факультеті дошкільної і технологічної освіти відбувся виховний захід до Дня дитячої книжки. Організатором цієї події стала кафедра дошкільної освіти.

den knygy 3

Студенти ІІІ курсу під керівництвом кандидата філологічних наук, старшого викладача кафедри дошкільної освіти А. Є. Іншакова створили добірку тематичного матеріалу до Дня дитячої книги. У рамках цього заходу студенти мали можливість ознайомитися з творчістю сучасних дитячих авторів, дізнатися про характерні особливості дошкільної літератури та про її значення.

«Мета цього заходу – популяризація дитячої книжки серед молоді, розкриття її значення для становлення особистості дитини-дошкільника та для розвитку її психічних якостей. Робота з книгою безпосередньо пов’язана з нашим фахом. Ми повинні чітко розуміти потенціал дитячої книги, який може бути використано в навчально-виховному процесі», – наголосив Артур Євгенович.

den knygy 5

Молодь створила міні-виставку дитячих книжок і розповіла про навчальні можливості їх використання. Студенти декламували вірші для дітей різних вікових груп: справжній вихователь повинен не тільки розумітися на методиці, а й вільно володіти навчальним матеріалом.

den knygy 4

«Сьогодні відбулося свято дитячої книжки, на якому ми дізналися не тільки про її історію, а й про відомих дитячих авторів. Для нас, майбутніх вихователів, це надзвичайно важливо, адже книга – це шлях до дитячого серця. За допомогою книжок ми можемо організувати різноманітні форми навчально-виховної роботи, які будуть втілювати триєдину мету», – підкреслила студентка групи ДВП-16 Анастасія Линик.

den knygy 1

Наприкінці заходу студентам було запропоновано взяти участь у бібліографічній вікторині, під час якої вони не тільки поглибили й закріпили свої знання, а й дізналися багато нового!

7753
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок