future philol19 1

18 грудня 2019 року у Криворізькому педагогічному відбувся Третій міський конкурс «Я – майбутній філолог» для учнів 10-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Третій рік поспіль кафедра російської філології та зарубіжної літератури КДПУ у співпраці з Інноваційно-методичним центром організовує незвичайний та цікавий захід, покликаний виявити найкращих знавців філології серед учнівської молоді. Цього року у конкурсі взяли участь і продемонстрували відмінний результат 110 учнів із 28 шкіл міста.

future philol19 1

З вітальним словом до учнів і вчителів-наставників звернулася декан факультету іноземних мов, доктор філологічних наук, доцент М. В. Варданян. Присутніх також привітала методист Інноваційно-методичного центру Л. М. Тітаренко.

Конкурс складався з тестів, творчих завдань та проблемних питань із мовознавства, літературознавства, історії зарубіжної літератури.

future philol19 2

«Дуже приємно відзначити, що протягом цих років зросла кількість учасників конкурсу. Ця позитивна тенденція свідчить про те, що наша інтелектуальна еліта продовжує читати й випробовувати свої сили на таких заходах. Ми будемо намагатися зрозуміти, чого хочуть учні і які в нас можуть бути методи зацікавлення, а найголовніше те, щоб усі учасники відчували радість від участі в заході. Спочатку цей конкурс мав тільки профорієнтаційну мету, але сьогодні учасники стверджують, що він став уже традиційним науковим батлом», - зауважив завідувач кафедри російської філології та зарубіжної літератури, кандидат філологічних наук, доцент М. О. Дудніков.

future philol19 2

Конкурсанти відвідали музей «Літературно-мистецьке Криворіжжя» та побували на концерті, який підготували студенти факультету іноземних мов.

Своїми враженнями поділилася одна з учасниць: «Мені подобається, як було організовано цей конкурс: цікаві завдання та яскравий концерт – це незабутні враження й корисний досвід. Я вважаю, що таких конкурсів має бути більше. Дякую організаторам!».

future philol19 1

Кожен учень разом зі своїм наставником отримали сертифікати, що засвідчили їх участь у конкурсі.

Дякуємо всім за участь і жагу до перемоги! Конкурс «Я – майбутній філолог» став чудовою можливістю
перевірити свої сили та відчути себе частиною великої родини Криворізького педагогічного.
9707
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30