img18

Здобувачі вищої освіти й науково-педагогічні працівники КДПУ отримують чимало можливостей для плідної співпраці із зарубіжними партнерами. Відділ міжнародних зв'язків університету повідомляє про нові пропозиції від Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

img19

DAAD пропонує різні варіанти стипендіального забезпечення для студентів ІІ, ІІІ, IV і V (якщо цей курс не є випускним) курсів, аспірантів і молодих науковців, випускників і викладачів ЗВО, а також для своїх колишніх стипендіатів. Про нові стипендіальні програми можна дізнатися на сайті http://funding-guide.de/.

img2

Серед програм, які пропонують зарубіжні колеги, є й можливість отримати цікавий та корисний досвід семестрового перебування в Німеччині влітку 2021 року. Спілка студентських обмінів у Центральній та Східній Європі (GFPS e.V.) запрошує суспільно активних українських студентів, які під час навчання хочуть реалізувати власний проєкт, подати онлайн-заявку на стипендії, що передбачають фінансування у розмірі 863 євро на місяць, а також підтримку на місці з боку локальних груп GFPS e.V.

img3

Заявки приймають до 20 листопада поточного року. А 13 листопада активне студентство зможе отримати відповіді на запитання щодо цієї програми під час онлайн-консультацій, зареєструвавшись за електронною адресою [email protected]

img6

2018  р.

«Плідна співпраця з Німецькою службою академічних обмінів триває не перший рік. Уже традиційними стали інформаційні зустрічі з представниками DAAD, воркшопи, під час яких охочі беруть участь у мовному тестуванні, щоб отримати можливість долучитися до стипендіальних програм. Цьогоріч, звісно, всю інформацію ми подаємо в дистанційному режимі», – підкреслив начальник відділу міжнародних зв'язків КДПУ, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський.

Бажаємо всім, хто прагне розширити свої академічні горизонти,
зробити вдалий вибір та отримати новий цінний досвід!
 
13145
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31