sc phil1

Карантинні обмеження 2020 року не стали на заваді науково-методичній діяльності викладачів Криворізького педагогічного. Кафедра філософії – завжди в авангарді наукових розробок, проєктів, інновацій. Що нового пропонують викладачі кафедри, дізнавався прес-центр.

Наукова робота викладачів невіддільна від їх методичної діяльності. Всі дослідження й розробки тією чи іншою мірою реалізуються під час викладання певного навчального курсу. Під час карантину вся робота була перенесена в онлайн-середовище, базовим осередком якого стала СУЕНК КДПУ.

sc phil2

Викладачі кафедри філософії активно готували доповіді або тези для участі в конференціях і статті до збірника наукових праць кафедри філософії КДПУ «Актуальні проблеми духовності» та інших фахових видань. Написання фундаментального підручника з філософії – пріоритетний напрямок наукової діяльності кафедри. Кожен викладач мав змогу долучитися до створення цієї книги й написати авторський розділ навчального видання. Крім цього, на кафедрі готувалися інші навчально-методичні видання: методичний комплекс «Етика», різноманітні тести для роботи на платформі Moodle, «Тестовий практикум з філософії», комплекс завдань у трьох варіантах із дисципліни «Етика та естетика» для дистанційного навчання, навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення з дисципліни «Релігієзнавство», оглядові лекції, презентації тощо.

sc phil3

Викладачі консультували студентів та аспірантів, редагували матеріали для публікації у збірці наукових робіт здобувачів вищої освіти «Юнософія».

Під час карантину для оперативної поточної взаємодії викладачі постійно були на зв’язку: на платформі ZOOM проводили засідання кафедри, здійснювали аналіз результативності виконаної роботи, пропонували шляхи розв'язання проблемних питань, а також провели засідання традиційного наукового гуртка.

12153
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31