stud.conf171218 13

17 грудня 2018 року відбулася щорічна підсумкова студентська науково-практична конференція «Соціально-економічні проблеми сучасного суспільства». Студенти ІІІ–ІV курсів факультетів ГТІ, психолого-педагогічного, природничого та іноземних мов висвітлювали актуальні питання, які сьогодні найбільш хвилюють молодь. Під час роботи конференції обговорювалася не тільки соціальна, економічна й політична проблематика, а й нагальні аспекти психолого-педагогічної галузі у площині, дотичної до тематики конференції.

stud.conf171218 4

Ст. викладач кафедри соціології та економіки Л. Є. Братченко привітала всіх присутніх і підкреслила: «Економіка – це базис суспільства, на якому ґрунтується його соціально-політична діяльність. Сьогодні відбуваються мікро-  і макроекономічні процеси, які впливають не тільки на життя окремої людини, а й усього людства. Студентська молодь небайдужа до цих питань і теми, представлені до обговорення, є цьому яскравим підтвердженням». Ст. викладач кафедри соціології та економіки О. О. Комарова наголосила на важливості питань, які розглядаються, і запропонувала всім присутнім долучитися до їх обговорення.

stud.conf171218 7

Під час засідання розглядалося широке коло соціально-політичних та економічних питань. Серед них: економічні наслідки децентралізації (С. Корнієнко, факультет географії, туризму та історії); безробіття в Україні та провідних країнах світу (Є. Шульга, природничий факультет); споживчий кошик і прожитковий мінімум в Україні (А. Архіпова, факультет географії, туризму та історії); міграційні процеси: їх причини та наслідки (Є. Яницький, Л. Бєлих, факультет іноземних мов); побудова соціальної правової держави (А. Ткачова, психолого-педагогічний факультет); кредитні ризики комерційних банків в Україні (К. Колінько, природничий факультет); розвиток туристичного бізнесу на прикладі провідних країн світу (О. Похлєстова, природничий факультет); політичне маніпулювання громадянами (А. Тютюнник, психолого-педагогічний факультет).

stud.conf171218 10

Студенти не залишились осторонь й гострих психолого-педагогічних проблем  і розкрили причини та прояви девіантної поведінки в студентському середовищі (Ю. Поліщук, психолого-педагогічний факультет); підліткові ієрархії у середній школі (І. Голуб, психолого-педагогічний факультет); процес формування ціннісних орієнтацій майбутніх педагогів (І. Альбрехт, факультет іноземних мов).

Студенти, які представили свої дослідження, отримали дипломи про участь у науково-практичній конференції з економіки.

6459
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31