kursy zno fizyka 1

Фахівці Центру доуніверситетської та післядипломної освіти Криворізького педагогічного запрошують випускників закладів середньої освіти на 8-місячні курси з різних предметів ЗНО. Кафедра фізики та методики її навчання фізико-математичного факультету проводить підготовку до екзамену з фізики.

kursy zno fizyka 1

Ці курси спрямовані на допомогу вступникам систематизувати та закріпити отримані в закладах освіти знання, уміння та навички, а також ретельно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання у формі тестування.

Головна особливість цих курсів – заняття в невеличких групах та використання індивідуального підходу до кожного слухача.

Відвідувати підготовчі курси можна не лише в очному режимі, а й онлайн. Також пропонується зручний графік навчання – два-три заняття на тиждень у вихідні дні.

Слухачі курсу дізнаються про різноманітні підходи до розуміння та запам’ятовування законів і формул, їх застосування під час розв’язування задач, ознайомляться з форматом та особливостями ЗНО.

kursy zno fizyka 2Курси проводяться за навчальною програмою, яку щороку затверджують на засіданні кафедри. Для розгляду обрано такі теми: механіка, молекулярна фізика й термодинаміка, електродинаміка, коливання й хвилі, оптика, квантова фізика, елементи теорії відносності.

kursy zno fizyka 3

«Для мене, як викладача, що проводить ці курси, найголовніше – показати, що фізика це цікаво, важливо й не так складно, як здається на перший погляд. Під час занять я використовую різноманітні візуальні засоби – фізичні демонстрації, експерименти тощо. Крім цього, після успішного проходження курсів можна отримати бонус – додаткові бали при вступі до нашого університету», – зазначила викладачка підготовчих курсів з фізики, канд. фізико-математичних наук, доц. кафедри фізики та методики її навчання С. Л. Мальченко.

Контакти підготовчих курсів КДПУ:

м. Кривий Ріг, просп. Гагаріна, б. 26, каб. 3, тел. 099-733-36-38.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до підготовчих курсів
задля розширення своїх знань та якісної підготовки до ЗНО!
16610
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30