universiada20 8

30 січня 2020 року відбулося завершення улюбленої спортивної події працівників Криворізького педагогічного – щорічної Універсіади «Бадьорість та здоров’я». Команди структурних підрозділів взяли участь у традиційному параді та у вирішальних змаганнях спортивного свята.

universiada20 5

Кафедра фізичної культури та методики її викладання й первинна профспілкова організація організували незабутнє дійство, під час якого працівники університету продемонстрували чудову спортивну підготовку та велике бажання здобути омріяну перемогу для своєї команди.

universiada20 1

«Сьогодні ми беремо участь у особливому спортивному святі – традиційній Універсіаді Криворізького педагогічного серед працівників університету. Ця подія щороку об’єднує нашу громаду позитивними емоціями та яскравими враженнями. Універсіада є слушною нагодою для кожного з нас розвинути не тільки інтелектуальну, а й фізичну досконалість і бути в усьому прикладом для наших студентів», – підкреслив ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко.

universiada20 6

Учасників змагань привітала й голова профспілкового комітету ППО КДПУ Л. В. Бурман, яка анонсувала нагороди від профспілкової організації переможцям.

Фінал Універсіади став кульмінацією низки змагань: з настільного тенісу й бадмінтону, футзалу й волейболу, шахів і шашок. Під час заключної спортивної події команди структурних підрозділів змагалися в естафеті й човниковому бігу, брали участь у різноманітних конкурсах.

universiada20 2

Результат цих змагань складався з кількості балів, отриманих на конкурсах і очок за човниковий біг та естафету. При однаковій кількості очок перевага надавалася команді, яка показала кращий результат у естафеті. Перемогу одержали:

І місце – фізико-математичний факультет;

ІІ місце – факультет географії, туризму та історії;

ІІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти.

universiada 20

У межах Універсіади було проведено змагання на особисту першість серед чоловіків і жінок за нормативами «Оцінювання фізичної підготовленості населення України», які передбачали підйоми тулуба в сід, нахили тулуба уперед із положення сидячи й стрибки в довжину з місця. Найкращі результати показали:

- підйом тулуба в сід (серед чоловіків):

І місце – Владислав Говорун;
ІІ місце – Євген Гергель;
ІІІ місце – Олександр Ходак;
 

- нахил тулуба вперед із положення сидячи (серед жінок):

І місце – Надія Яшина;
ІІ місце – Ганна Штурко;
ІІІ місце – Інна Сорокіна;
 

- нахил тулуба вперед із положення сидячи (серед чоловіків):

І місце – Владислав Говорун;
ІІ місце – Володимир Казаков;
ІІІ місце – Едуард Євтушенко;
 

- стрибки в довжину з місця (серед жінок):

І місце – Ганна Штурко;
ІІ місце – Олена Петрова;
ІІІ місце – Тетяна Старкіна;
 

- стрибки в довжину з місця (серед чоловіків):

І місце – Андрій Дорогань;
ІІ місце – Євген Гергель;
ІІІ місце – Євген Соколов.

universiada20 4

Після фінальних подій Універсіади атлетичні й граційні учасниці змагань долучилися до енергійного танцювального флеш-мобу.

universiada20 3

Спортивне свято завершилося урочистою церемонією нагородження команд-переможниць дипломами та цінними призами. Цьогорічними тріумфаторами Універсіади КДПУ стали:

І місце – фізико-математичний факультет;

ІІ місце – факультет мистецтв;

ІІІ місце – факультет географії, туризму та історії.

universiada20 7

Криворізький педагогічний вітає переможців
і бажає нових спортивних звитяг!

 Більше фото в галереї

9996
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок