marathon fim 0

30 травня 2020 року через карантинні обмеження у Криворізькому педагогічному відбувся День відкритих дверей у незвичному форматі. Прес-центр починає серію дописів про онлайн-марафон, що проходив на YouTube-каналі університету. Розпочав марафон серед факультетів університету факультет іноземних мов.

marathon fim 1

Під час онлайн-марафону кожен факультет мав можливість продемонструвати особливості своїх спеціальностей та зацікавити майбутніх абітурієнтів. На це було відведено до 25 хвилин: демонстрація візитівки, бесіда з представниками факультету та практична частина, до підготовки якої викладачі КДПУ підійшли креативно та з великою відповідальністю, створивши справжнє диво на знімальному майданчику.

Після невеличкої презентації факультету до бесіди у прямому ефірі приєдналася декан факультету іноземних мов, д. філол. наук, доцент М. В. Варданян, яка надала цікаві й ґрунтовні відповіді на запитання. Одним з найактуальніших питань було таке:

- Відомо, що для опанування іноземної мови дуже важливе живе спілкування. Чи є на факультеті досвід співпраці з носіями мови?

- Для факультету іноземних мов це дуже важливо. Під час навчання та поза його межами наші студенти мають змогу поспілкуватися з носіями мови. Ми проводимо зустрічі для здобувачів вищої освіти з представниками «Корпусу миру», вони долучаються до мовних літніх шкіл, беруть участь у різноманітних міжнародних проєктах. Навчаючись у нас, студенти можуть реалізувати свої мовні навички безпосередньо у країнах носіїв мови, на мовних практиках, а отже, отримують широкі можливості для успішного працевлаштування.

marathon fim 2

Після спілкування глядачі мали змогу ознайомитися з тим, як відбувається навчання на факультеті іноземних мов. Доцент кафедри англійської мови з методикою викладання, к. філос. наук Ю. В. Панасюк та старший викладач кафедри, к. пед. наук О. В. Чорна провели білінгвальне заняття «Мовна мозаїка». Майбутні абітурієнти побачили цікаві мовні активності: завдання на визначення архітектурної пам’ятки Кривого Рогу за описом англійською та квест вулицями міста за допомогою фліп-чарту.

marathon fim 3

«Факультет іноземних мов долучився до онлайн-марафону з демонстрацією білінгвального заняття "Мовна мозаїка". У такий спосіб ми показали нашим абітурієнтам, що вони вивчатимуть одночасно дві світові мови - англійську та німецьку. Їх ми практикували на темі про Кривий Ріг. Ми хотіли показати вступникам, що мови можна вивчати і в рідному місті чи регіоні. У цьому нас підтримали й студенти ФІМ, які звернулися до майбутніх студентів різними мовами словами Кобзаря», – зазначила М. В. Варданян.

marathon fim 4

На завершення онлайн-зустрічі з факультетом іноземних мов студенти у відео-форматі продекламували вірш Т. Г. Шевченка «Заповіт» українською, французькою, російською, німецькою та польською, що вивчаються на факультеті, зокрема у «Мовному центрі КДПУ».

marathon fim 5

Усіх, хто не встиг приєднатися до прямої трансляції Дня відкритих дверей Криворізького педагогічного, запрошуємо переглянути фрагмент онлайн-марафону з факультетом іноземних мов.

Запрошуємо навчатися на спеціальності факультету іноземних мов!

12073
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31