ppf 1

30 травня 2020 року в Криворізькому педагогічному відбувся онлайн-марафон «День відкритих дверей», який транслювався на Youtube-каналі університету. Психолого-педагогічний факультет презентував широкий спектр спеціальностей, а також показав цікаві прилади та техніки в дії.

ppf 2

Знайомство із факультетом розпочалася його яскравою презентацією. До бесіди долучилися декан психолого-педагогічного факультету, канд. психол. наук, доц. Є. Л. Гергель та завідувач кафедри початкової освіти, канд. пед. наук, доц. О. А. Павлик, які розповіли про свій факультет. «Наші студенти успішно поєднують теоретичне навчання, практичну підготовку та дозвілля. Вони є ініціаторами багатьох проєктів. Ми завжди їх консультуємо та підтримуємо. Головна наша задача – скерувати творчі здібності та потенціал студентства в правильному напрямку. Здобувачі вищої освіти нашого факультету поєднують навчання, активне студентське життя та дозвілля без шкоди для жодного з цих компонентів університетського досвіду», – зазначив Є. Л. Гергель.

ppf 3

Презентацію психолого-педагогічного факультету продовжили цікаві експерименти. Глядачі побачили роботу детектора брехні та почули коментарі дій поліграфолога. Канд. психол. наук, доц. кафедри практичної психології К. М. Бондар продемонструвала нейропсихологічне тестування під час взаємодії з ведучою та зазначила: «Коли людина пригадує звуки, то її очі дивляться ліворуч і вниз, а коли намагається пригадати все, що пов’язано з її тілом – у нижній куток праворуч. Існує безліч методів і способів пізнати людину, потрібно лише навчитися помічати та аналізувати».

ppf 4

На завершення практичної частини презентації психолого-педагогічного факультету старший викладач кафедри початкової освіти, канд. пед. наук Л. Г. Федорова розповіла про різні види мистецтва, що використовуються під час навчання в початковій школі, а студентка факультету провела майстер-клас із виготовлення оригамі.

ppf 5

«Я спостерігала за онлайн-марафоном із перших хвилин, і я вважаю, що це було дійсно яскраво, інформативно й емоційно. Кожен факультет представив власну специфіку й тому інформація не повторювалася. Загалом онлайн-марафон був дуже гармонійним. Я дуже вдячна організаторам за можливість виступити на Дні відкритих дверей та в оригінальній формі представити свій факультет», – розповіла прес-центру О. А. Павлик.

ppf 6

Пропонуємо переглянути фрагмент онлайн-марафону психолого-педагогічного факультету.

Долучайтеся до творчої родини психолого-педагогічного факультету!

12141
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30