img44

30 січня 2021 року відбувся День відкритих дверей, на якому представники природничого факультету познайомили присутніх зі спеціальностями, розповіли про особливості цьогорічної вступної кампанії та навчання в університеті. Захід проходив в онлайн-форматі з використанням платформи Zoom.

img45

Модератором зустрічі стала канд. біол. наук, асистент кафедри зоології та методики навчання біології Г. В. Рашевська.

До присутніх звернувся декан природничого факультету, канд. біол. наук, доц. Е. О. Євтушенко, який розповів про спеціальності й зазначив: «Навчальний процес на факультеті забезпечують чотири кафедри. Нашою цікавинкою є навчання на бакалавраті за скороченим терміном – 3 роки на базі освітнього рівня «Молодший спеціаліст». Студенти природничого мають усі можливості для самореалізації. У наукових гуртках і проблемних групах у здобувачів вищої освіти формуються дослідницькі уміння й навички, а в різноманітних спортивних секціях удосконалюється фізична підготовка».

img82

Кафедру ботаніки та екології презентував канд. пед. наук, ст. викладач О. О. Кобрюшко, який розповів про напрями професійної підготовки й викладачів, що працювали й нині працюють на кафедрі, наголосив на можливості студентів не лише здобувати нові знання, а й здійснювати власну наукову діяльність. Гостям продемонстрували відеоролики про навчально-наукову лабораторію екологічних та біологічних досліджень, провели відеоекскурсію цікавими локаціями нашого міста.

img83

Презентацію кафедри зоології та методики навчання біології провела модератор онлайн-зустрічі Г. В. Рашевська, яка розповіла про основні дисципліни, що викладають на кафедрі, спеціально обладнані аудиторії та різноманітні лабораторії, зоологічний музей. Присутнім запропонували переглянути відеоролик про студентське життя на факультеті, який підготували здобувачі вищої освіти.

img84

Канд. пед. наук, старший викладач, доц. П. П. Нечипуренко розповів про особливості фахової підготовки на кафедрі хімії та методики її навчання й зазначив: «Попри те, що День відкритих дверей проходить онлайн, дізнаючись про організацію навчання на кафедрі, ви зможете на власні очі побачити набагато більше й на декілька хвилин зануритися у цікаве та насичене життя студентів-хіміків». Присутні мали змогу переглянути відеоролик про лабораторії та їх обладнання, побачити проведення різноманітних дослідів і роботу приладів.

img117

У 2017 році була відкрита спеціальність «Середня освіта. Фізична культура». Викладачка кафедри фізичної культури та методики її викладання С. В. Переверзєва детально розповіла про організацію навчання та дозвілля студентів-фізкультурників. Учасникам події продемонстрували відео про спортивну базу кафедри, спортивні досягнення здобувачів вищої освіти, різноманітні заходи й спортивні секції.

img118

На завершення онлайн-зустрічі декан природничого факультету закцентував увагу майбутніх абітурієнтів та їх батьків на основних етапах і правилах вступу на спеціальності факультету, наголосив на можливості записатися на підготовчі курси до ЗНО з біології.

Дякуємо всім, хто приєднався до відеоконференції природничого
та бажаємо вдалого вступу на омріяну спеціальність!
 

Дні відкритих дверей решти факультетів КДПУ відбудуться в прямому онлайн-ефірі вже наступної суботи.

14090
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30