img40

30 січня 2021 року на психолого-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей у режимі онлайн. Представники факультету надали вичерпну інформацію стосовно особливостей цьогорічної вступної кампанії, організації навчання, спеціальностей, спеціалізацій та насиченого студентського життя на ППФ.

img41

Декан психолого-педагогічного, канд. психол. наук, доц. Є. Л. Гергель розповів про спеціальності й спеціалізації факультету, галузі їх застосування, обладнання навчальних аудиторій та можливості працевлаштування після здобуття вищої освіти. «Кожен, хто вступить до нашого факультету, матиме можливість проявити свої таланти, всебічно розвиватися та стати професіоналом улюбленої справи. Ми знаходимо чимало талановитих юнаків і дівчат на «Студентській весні», підтримуємо їх і допомагаємо вдосконалювати свої здібності, сприяємо творчому зростанню молоді», – зазначив Є. Л. Гергель.

Глядачам запропонували переглянути відеоролик про те, як кожна людина знаходить власний шлях вибору своєї професії.

img42

Завідувачка кафедри початкової освіти, канд. пед наук, доц. О. А. Павлик розповіла про спеціальності й спеціалізації кафедри, організацію й проходження різноманітних практик, універсальність «Початкової освіти», випускників факультету. «Учитель початкових класів – це особлива професія, адже часто саме від нього залежить, наскільки успішною буде дитина в навчанні; він є авторитетом, другом і наставником. Тому професійна підготовка має бути відповідною», – зазначила О. А. Павлик.

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Початкова освіта» продемонстрували фрагменти власних вистав-інсценівок за мотивами українських народних казок.

img71

Завідувачка кафедри практичної психології, д-р психол. наук, проф. З. М. Мірошник розповіла присутнім про спеціальність «Психологія» й відповідні спеціалізації, особливості навчання студентів, можливості працевлаштування випускників факультету; закцентувала увагу на важливих дисциплінах психологічного спрямування.

img72

Присутні переглянули відеоролик, що підготували студенти, які детально розповіли про особливості навчання на спеціальності «Психологія» та висвітлили специфіку практик і практичних занять. Глядачі побачили роботу поліграфу й дізналися про його функції та особливості застосування.

img104

Завідувачка кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, канд. пед. наук, доц. І. М. Шимко розповіла про підготовку студентів спеціальності «Соціальна робота», участь здобувачів вищої освіти в різноманітних проєктах та в діяльності соціально-педагогічного театру «Інфініті». «На нашій кафедрі готують фахівців за двома спеціалізаціями: «Педагог соціальний» та «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю». Соціальний працівник – це спеціаліст, який організовує соціально-педагогічну роботу з дітьми, молоддю та дорослими в різних соціокультурних середовищах задля створення сприятливих умов для їх соціалізації. Попит на навчання за спеціальністю «Соціальна робота» зумовлений потребою в кваліфікованих фахівцях, які можуть працювати в різних соціокультурних організаціях та закладах різного типу», – зазначила І. М. Шимко.

img105

Присутнім продемонстрували відеоролик, з якого можна було дізнатися не тільки про навчання, а й про творчу та спортивну діяльність студентів психолого-педагогічного факультету.

На завершення Дня відкритих дверей декан факультету надав відповіді на запитання, які найбільше цікавлять майбутніх абітурієнтів.

Дякуємо всім, хто приєднався до Дня відкритих дверей онлайн, та бажаємо успішно скласти ЗНО.
До зустрічі наступної суботи!
14095
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30