білоз угор 3

Криворізький педагогічний активно співпрацює з колегами задля підвищення своєї професійної кваліфікації. Нещодавно, викладачі кафедри англійської мови з методикою викладання взяли участь у літньому курсі «Storytelling with a Purpose» в Шіофок (Угорщина).

білоз угор 4

Воркшоп «Історія з метою» – це інтерактивний захід, який направлений на підвищення якості викладання вчителів і викладачів англійської мови шляхом використання методу історій. Цей івент відбувався за підтримки Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete – Magyarország (TESOL Hungary) та TESOL-Ukraine, за підтримки Регіонального офісу англійської мови Посольства США в Києві.

білоз угор 5

До цього тренінгу долучилися близько 50 учасників із різних країн, у тому числі з України. Покращували свої «софт» і «хард» – навички представниці Криворізького педагогічного – начальник відділу міжнародних зв'язків, старший викладач О. С. Білозір та викладач В. С. Поляренко. Протягом 5-денного інтенсиву відібрані кандидати мали змогу відвідати різні сесії, на кшталт, «Розповіді від душі», «Семіотика тіла», «Професійні історії», «Колеса ідентичності», «Цілюща сила розповідання», «Тихі книги», «Сторібординг» тощо.

білоз угор 1

«Обмін досвідом із колегами з Угорщини та України виявився надзвичайно корисним; він надав можливість отримати нові ідеї та натхнення для подальшої роботи. Налагоджені контакти та співпраця з іншими учасниками та організаціями відкривають нові перспективи для міжнародної співпраці та обміну ресурсами. Отриманий сертифікат про участь у міжнародному семінарі підтверджує професійну компетентність та підвищує кваліфікацію як викладача. Здобуті знання та навички сприятимуть оптимізації навчального процесу для студентів», – ділиться враженнями Ольга Станіславівна.


білоз угор 2

Фінальний проєкт дозволив учасникам творчо провести рефлексію й наповнити свою «валізу отриманого досвіду» різними філософськими, моральними й практичними сенсами. Загалом програма була дуже цікава і насичена, а запропоновані вправи відкрили нові сучасні підходи для вивчення іноземної мови.

27061
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31