hg 105

У світі університетського осередку мистецтва, де навчаються майбутні автори сучасних дизайнерських проектів, навіть звичайні навчальні приміщення подібні до залів музею. Кожен, хто не мислить свого життя без краси форм і гармонії барв має можливість здобути тут багатогранний і суспільно затребуваний творчий фах.

 

Майбутні дизайнери і модельєри опановують мистецтво створення краси у спеціалізованих навчальних приміщеннях, власноруч обладнаних викладачами, лаборантами і студентами факультету. Серед навчальних дисциплін – проектування одягу й інтер’єрів, основи архітектури, зовнішньої реклами, етнодизайну, комплексне проектування, проектна й інженерна графіка, комп’ютерні технології.

Досвідчені педагоги, які викладають на кафедрі декоративно-прикладного мистецтва та дизайну гарантують: навіть аматори, які вміють креативно мислити, мають усі шанси успішно опанувати таємниці майстерності за спеціальністю 022 Дизайн Графічний дизайн Дизайн одягу Дизайн середовища.

Заступник декана факультету мистецтв Лариса Феліксівна Ейвас розповідає: «Хоча спеціальність «Дизайн» не є педагогічною, випускники кафедри затребувані як у поліграфічних і видавничих установах, так і у закладах дитячої і юнацької творчості.  Звісно, можливості працевлаштування наших дизайнерів цим не обмежуються: на висококваліфікованих фахівців чекають рекламні агентства і ательє, студії ландшафтного дизайну і дизайну інтер’єрів, приватні підприємства і державні установи, які потребують талановитих художників, оформлювачів, флористів, майстрів створення фірмового стилю».

Аліна Мірошниченко, студентка IV курсу спеціальності «Дизайн», малює з дитинства. На художньо-графічне відділення вступила за покликом серця, оскільки не уявляє свого життя без творчості. Нині дівчина готується до захисту диплому з дизайну інтер’єрів, а у майбутньому бачить себе модельєром – і вже працює за спеціальністю в одному з ательє міста.

Студентка IV курсу Владислава Трач вивчає графічний дизайн. Її дипломний проект у майбутньому стане окрасою улюбленої альма-матер – дівчина працює над створенням вивіски факультету мистецтв.

Макет оформлення музично-хореографічного відділення

Світ натхнення і гармонії чекає на талановиту молодь!
Дізнайтеся більше про факультет у презентації
5189
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок