Кафедра історії
Факультет географії, туризму та історії

 MG 6495

06 червня 2019 року на художнього-графічному відділенні факультету  мистецтв відбувся показ моделей одягу студентів-дизайнерів «Творчі пошуки-2019». У такому форматі кафедра ДПМ та дизайну за підтримки Криворізького осередку Спілки дизайнерів України вже вдруге проводить перегляд навчальних робіт студентів із фахових дисциплін спеціалізації Дизайн одягу та аксесуарів, що дозволяє професійно, цікаво і натхненно показати творчі можливості студентів у буденних та звичайних речах.

Показ моделей одягу відкрила колективна колекція стилізованого українського вбрання, яку нещодавно майбутні дизайнери гідно представляли на ХІХ Міжнародному конкурсі молодих дизайнерів «Печерські каштани», що з успіхом відбувся з 27 травня по 01 червня 2019 р. у Київському національному університеті технологій та дизайну.

Творчі пошуки 12 min

Далі в програмі показу було представлено як моделі одного образу, так і міні колекції. Так, студенти першого курсу – Дрок О., Павленко А., Косяк А. та Соловйова Т.  представили програмні навчальні роботи – спідниці різних фасонів, які просто, вишукано та елегантно доповнювали силуети моделей. Студенти другого курсу – Арнаут А., Курдінко Р., Марчик М., Пуц Ю. та Пономаренко В. сміливо презентували плечовий одяг в різноманітних стилях, а студентка четвертого курсу – Коваленкова Л. залишилася вірна собі, представивши дві яскраві моделі професійного трактування молодіжної моди та витонченої жіночості.

Творчі пошуки 31 min Творчі пошуки 20 min Творчі пошуки 10 min

Творчі пошуки 37 min Творчі пошуки 24 min

Творчі пошуки 17 min Творчі пошуки 18 min

Творчі пошуки 32 min Творчі пошуки 30 min

Серед присутніх студентів та викладачів факультету мистецтв на звітному творчому заході були також і гості – юні представники школи моделей Fashion pa models (керівник: Яна Цвех-Кушка) з костюмами  «Народний», «Біле сяйво», «Рок-н-рол», «Шотландка» –  вони внесли свій особливий колорит у програму свята.

Творчі пошуки 36 min Творчі пошуки 28 min

Творчі пошуки 5 min

Дівчатка із Зразкового хореографічного колективу «Форсаж» (керівник: Ситніченко Ю.А.) в танцювальному стилі ритмічно та безпосередньо презентували костюми із номером «Нands Up».

Творчі пошуки 21 min Творчі пошуки 23 min

Своєрідною родзинкою показу стала презентація міні-колекції підліткового одягу для комфортного літнього відпочинку, яку підготувала наш викладач А.П. Ємельова.

Творчі пошуки 11 min

Кафедра ДПМ та дизайну щиро дякує всім гостям і активним учасникам цього дійства, студентам-дизайнерам та їх керівникам за організацію та проведення показу, вітає їх із першими вдалими спробами проявити себе в якості модельєрів одягу та бажає осягнення нових творчих горизонтів в цьому напрямку.

Творчі пошуки 7 min Творчі пошуки 8 min

Особлива подяка на адресу старшого викладача кафедри, канд. пед. наук Ємельової А.П. та її творчому колективу студентів за організацію та проведення цього важливого та відповідального заходу! І до зустрічі на «Творчі пошуки-2020»!

Творчі пошуки 9 min

Фото- Карина Дробишева.

8034
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31