01

17 травня 2024 року здобувачі вищої освіти КДПУ взяли участь у єдиній кураторській годині «Безпечна дорога додому», до якої долучилася представниця полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг.

02

Захід провели в режимі онлайн на платформі Zoom у межах щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». Модератор єдиної кураторської години, керівник студентського клубу Криворізького педагогічного О. М. Зайцева представила гостю університету – інспектора відділу по зв’язкам з громадськістю полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг, старшого лейтенанта поліції М. В. Самойленко.

03

Представниця правоохоронних органів нагадала про необхідність суворого дотримання правил дорожнього руху, наголосила на можливих трагічних наслідках легковажного ставлення до поведінки на дорозі. Крім цього, вона зупинилася на актуальних питаннях сучасної ювенальної превенції та проблемах булінгу, зокрема у кіберпросторі, розповіла про види сімейного насилля, надала поради щодо захисту своїх прав.

Пані Марина підкреслила, що своєчасне звернення по допомогу відверне велике лихо. «Розповісти про порушення своїх прав, випадки насильства та цькування – не соромно, а необхідно для того, щоб вчасно вжити заходів для захисту потерпілого», – наголосила поліціянтка.

Спікерка висвітлила проблеми незаконного обігу наркотичних речовин, розповіла про правила спілкування з представниками поліції, необхідність обов’язкого запису взаємодії з громадянами на бодікамеру поліцейського. Здобувачі вищої освіти виявили велику зацікавленість у темі кураторської години, активно долучилися до спілкування з гостею університету та отримали відповіді на свої запитання.

Дякуємо пані Марині за цікаву та корисну розмову про важливі питання громадського життя!

26577
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30