Важливим етапом підготовки докторів філософії в аспірантурі університету є завчасна перевірка готовності здобувачів представити результати проведених досліджень науковій спільноті у встановлені терміни, які дозволять провести захисти дисертацій та отримати омріяні дипломи докторів філософії до завершення навчання в аспірантурі.

    Задля виконання цього завдання 14 червня 2024 року проректор з наукової роботи професор В.А.Гаманюк провела науково-методичний семінар для здобувачів ступеня доктора філософії третього року навчання, випускників аспірантури 2025 року. Зустріч відбулася в онлай-форматі. Здобувачі виступили з доповідями про стан виконання наукової складової індивідуальних планів роботи, готовність текстів дисертацій до публічного обговорення та ступінь висвітлення отриманих результатів досліджень в фахових виданнях. Метою виступів було довести власну готовність до започаткування процедури публічної презентації результатів своїх досліджень на кафедрах, на яких виконувалися освітньо-наукові програми та здійснювалася підготовка здобувачів. Проректор надала кожному здобувачу індивідуальні рекомендації та поради задля успішного завершення навчання в аспірантурі та своєчасного подання дисертацій для попередньої експертизи на профільних кафедрах.

    Друга частина науково-методичного семінару була присвячена ознайомленню здобувачів з документами, які унормовують процедури розгляду дисертацій на кафедрах для отримання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації та послідовності етапів створення разової спеціалізованої ради для захисту і вимогам до кандидатур членів разової ради. Доповідь унаочнювалася презентацією та прикладами з досвіду створення разових рад в університеті.

    Зустріч була своєчасною, адже у здобувачів ще є певний час для виконання всіх унормованих вимог, доопрацювання дисертацій, підготовки до опублікування статей. Здобувачі отримали розгорнуті відповіді на свої питання.

Знімок екрана 2024 06 14 о 13.13.24

26810
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30