19 лютого 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера та фахівець з цивільного захисту. Під час наради обговорено стан цивільного захисту в КДПУ.

Під час наради виступив Рогізний В. А., фахівець з цивільного захисту, який ознайомив присутніх з переліком документів, що регламентують роботу системи ЦЗ КДПУ. Зокрема, Володимир Антонович проаналізував стан фонду захисних споруд та найпростіших укриттів, охарактеризував роботу збірних і приймальних пунктів евакуації (ЗПЕ/ППЕ) та системи оповіщення, висвітлив особливості функціонування об’єктової системи цивільного захисту, окреслив порядок дій учасників освітнього процесу під час виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Окрім того, Рогізний В. А. звернув увагу на необхідність проведення керівниками структурних підрозділів занять із цивільного захисту та їх обліку у відповідних журналах.

В обговоренні взяли участь проректори університету та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. зауважив, що система цивільного захисту в університеті повинна функціонувати на належному рівні, керівний склад має бути готовий до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі їх виникнення. Ярослав Владиславович підкреслив, що одним із завдань фахівця з цивільної оборони є проведення низки семінарів-тренінгів та консультацій для керівників структурних підрозділів університету.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення низки заходів з національно-патріотичного виховання (до Дня Державного Герба, Героїв Небесної Сотні, Міжнародного дня рідної мови та ін.);

– Остроушко О. А., перший проректор, яка повідомила про проведення наради щодо рубрики «Освітні програми» на вебсторінці факультету.

24874
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31