15 квітня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому та головний бухгалтер університету. Під час наради обговорено питання постакредитаційного моніторингу освітніх програм в університеті.

Про стан постакредитаційного моніторингу доповідали декани факультетів, які поінформували про організацію роботи з удосконалення освітньо-професійних програм з урахуванням зауважень та рекомендацій, отриманих під час акредитації освітніх програм від експертних груп, галузевих експертних рад та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Зокрема, декани факультетів презентували плани-графіки виконання рекомендацій за підсумками акредитації, де зазначили сплановані заходи, а також осіб, відповідальних за їх реалізацію, окреслили терміни виконання намічених заходів.

В обговоренні взяли участь перший проректор та завідувач навчально-методичного відділу.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. зазначив, що, за результатами обговорюваного питання, буде підготовлено відповідне розпорядження по навчально-методичному відділу, яким буде затверджено форму плану-графіку виконання рекомендацій за підсумками акредитації, а також визначено особливості його оформлення. Окрім того, Ярослав Владиславович наголосив на дотриманні Порядку проведення постакредитаційного моніторингу в Криворізькому державному педагогічному університеті.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка повідомила про проведення тренінгу-інтенсиву «Проблеми та шляхи надолуження освітніх втрат», методистом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» КМР Микитишиною Л. В.;
  • Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення Дня відкритих дверей, який відбудеться 27 квітня 2024 року.
26159
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31