victory kaf ped 1

З 14 по 17 травня 2019 року на базі Глухівського національного педагогічного університету ім. Олександра Довженка відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка».

Освітні надбання здобувачів вищої освіти Криворізького педагогічного гідно продемонстрували третьокурсниці: О. О. Коцюба – представник факультету іноземних мов, Н. А. Куршина – студентка факультету української філології та О. А. Макаревич – вихованка природничого факультету. Готували до олімпіади, надихали та всіляко підтримували наших дівчат д. п. н., завідувач кафедри педагогіки, професор Т. О. Дороніна, к. п. н., доцент О. Б. Потапенко та  к. п. н., доцент В. В. Іванова.

victory kaf ped 2

Олімпіада мала на меті перевірити знання конкурсантів у ході трьох турів. Теоретичний етап складався з двох частин: тестування з педагогіки та «педагогічного красномовства», які вимагали від студентів не лише знання програмового навчального матеріалу, а й загальної педагогічної культури, професійної майстерності майбутніх учителів.

victory kaf ped 3

Нелегким був і пошуково-дослідницький тур – під час жеребкування учасники отримали тему наукового дослідження та результати статистичної обробки експериментальних даних. Конкурсанти мали скласти науковий апарат дослідження, обґрунтувати його методи, проаналізувати статистичні данні, розробити висновки та написати анотацію змісту дослідження однією із європейських мов.

victory kaf ped 4

Фінальним випробуванням став творчий педагогічний кінозал. Учасники демонстрували відеоролики тривалістю від 5 до 7 хвилин із теми «Школа майбутнього». Завдання мало на меті відобразити студентське бачення розвитку української школи у процесі реалізації Концепції «Нова українська школа».

victory kaf ped 5

Результати трьох турів оцінювало компетентне журі у складі провідних українських фахівців галузі педагогіки на чолі з д. п. н., членом-креспондентом національної академії педагогічних наук, професором А. І. Кузьмінським. Студентка природничого факультету гр. БХ-16 Оксана Макаревич поділилася своїми враженнями: «Наш результат – це не лише ретельна підготовка та підвищення рівня майбутніх професійних компетентностей, це, насамперед, любов до дітей та бажання довести, в першу чергу, самій собі, що ти – найкраща!».

victory kaf ped 6

Команда студенток КДПУ гідно представила свою alma mater й посіла почесне третє місце.

Криворізький педагогічний пишається науковими здобутками своїх вихованців
та бажає й надалі розвиватися в царині педагогіки!
7896
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31