studconf20 1

14 травня 2020 року відбулася звітна наукова Zoom-конференція студентів за результатами науково-дослідницької роботи за 2019 рік. У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогорічна студентська конференція проходила в дистанційному режимі.

Традиційно напередодні Дня науки в Криворізькому педагогічному відбувається звітна конференція, на якій молоді науковці та студенти виступають із доповідями, щоб поділитися з громадою університету своїми науковими результатами.

studconf20 2

Зі вступним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Цього року наша звітна конференція проходить у дистанційному режимі, але я вважаю, що це не завадить провести її на гідному рівні. Викладачі та студенти Криворізького педагогічного тісно співпрацюють, проводять наукові дослідження, беруть активну участь у конкурсах, олімпіадах, публікують статті в найрізноманітніших виданнях. Я переконаний, що студенти нашого університету здійснюють науково-дослідницьку діяльність, яка відповідає рівню кращих світових зразків – про це свідчать неодноразові перемоги здобувачів вищої освіти».

studconf20 3

«Сьогодні з доповідями виступатимуть не тільки студенти, а й молоді вчені О. О. Пальчикова та Ю. О Прихожа, які стали переможцями конкурсу «Кращий молодий науковець КДПУ»», – зазначила проректор з наукової роботи, проф. В. А. Гаманюк.

На пленарному засіданні з доповідями виступили:

- О. О. Пальчикова, старший викладач кафедри англійської філології, яка висвітлила проблеми міжкультурної комунікації в полікультурному світі та поділилася досвідом кроскультурного навчання в одній із шкіл;

studconf20 4

- Ю. О. Прихожа, аспірантка третього року навчання, розповіла про інтеркаляцію атомів металу в аноді акумулятора;

studconf20 5

- І. М. Скупейко та А. О. Мудрук, студенти IV курсу психолого-педагогічного факультету, обрали темою свого наукового дослідження проблему формування підприємливості та фінансової грамотності учнів 2 класу в контексті освітніх інновацій (науковий керівник – к. пед. наук, доцент, завідувач кафедри початкової освіти О. А. Павлик);

studconf20 6

- А. М. Трошин, студент IV курсу природничого факультету, репрезентував дослідження туруни ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Балка північна червона» (науковий керівник – асистент кафедри зоології та методики навчання біології А. І. Головатюк);

studconf20 7

- Д. С. Майфельд, студент IV курсу факультету дошкільної і технологічної освіти, ознайомив присутніх із дослідженням, пов’язаним із формуванням пізнавальної самостійності майбутніх педагогів професійного навчання автотранспортного профілю засобами доповненої реальності (науковий керівник – д. педагог. наук, завідувач кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання О. О. Лаврентьєва).

studconf20 8

Проректор з наукової роботи КДПУ оголосила наказ № 149 про нагородження студентів різних факультетів за результатами річної науково-дослідницької роботи.

Криворізький педагогічний бажає молодим науковцям і студентам успіхів та нових звершень!

11813
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31