aaeaaqaaaaaaaalfaaaajdi0zdrmmjzhltlkyzetndczyy1hmme3ltixnzjhnjewmtfmzq

У Криворізькому державному педагогічному університеті ведеться підготовка докторів філософії (PhD). 

Доктор філософії – є третім освітньо-кваліфікаційним рівнем, який можна здобути під час навчання в університеті. Підготовка докторів філософії (раніше кандидат наук) на базі КДПУ має давню традицію й бере свій початок з 1991 року.

За цей час в університеті сформовано низку наукових шкіл за різними напрямами наукових досліджень під керівництвом провідних науковців, таких як: д.філос.наук, проф. Я.В.Шрамко, д.пед.наук., проф. Т.О.Дороніна, д.соц.наук, проф. А.С.Лобанова, д.філол.наук, проф. Ж.В.Колоїз, д.фіз-мат.наук. Р.М.Балабай, д.пед.наук, проф. С.О.Семеріков

«В нашому університеті існує тягла традиція підготовки аспірантів. Основна маса випускників нашої аспірантури захищають свої дисертаційні роботи, що зумовлене високою кваліфікацією їх наукових керівників. Мені приємно відзначити, що основна маса наших викладачів є випускниками саме нашої аспірантури, це дозволяє зберігати університетські традиції протягом довгих років й передавати їх із покоління в покоління», – розповідає про аспірантуру в Криворізькому педагогічному завідуюча аспірантурою і докторантурою Ольга Васильєва.

На базі університету також діє Рада молодих учених, що дозволяє аспірантам отримати допомогу в їх науковій реалізації від людей, які зовсім нещодавно самі завершили аспірантуру, або ж долучитись до ради й самим стати тими дороговказами, які допоможуть молодим дослідникам не заблукати на складному шляху наукового пошуку.

Наразі підготовка аспірантів ведеться за такими напрямами:

Прийом заяв та документів на вступ до аспірантури проходитиме з 1 по 30 серпня 2018 року.

Не проґавте свій шанс змінити майбутнє української науки!


 

5314
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31