prof orient 14

Профорієнтаційна робота є одним із провідних напрямків діяльності КДПУ. Представники структурних підрозділів університету у складі виїзної мобільної групи активно долучаються до інформаційних заходів із професійної орієнтації у школах області.

prof orient 8

Профорієнтаційну роботу серед абітурієнтів сільської місцевості організовано відповідно до Наказу № 424 від 8 жовтня 2018 року. Кожна кафедра університету бере участь у діяльності системи профорієнтації КДПУ відповідно до рішень Ради з профорієнтаційної роботи. На зустрічах з науково-педагогічними працівниками майбутні абітурієнти дізнаються про переваги навчання у Криворізькому педагогічному й кар’єрні перспективи випускників університету, знайомляться з можливостями для професійної наукової діяльності й проектами міжнародного співробітництва, студентським життям тощо.

prof orient 5

14 листопада 2018 року на базі Зорянської ЗСШ І-ІІ ступенів кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи провела профорієнтаційний семінар для випускників шкіл П’ятихатського району. Завідувач кафедри, к. пед. н., доц. І. М. Шимко, доценти І. В. Размолодчикова й І. О. Талаш, старші викладачі А. К. Зичков і Т. Г. Василюк розповіли учасникам семінару про особливості вступу до Криворізького педагогічного в 2019 році, ознайомили з переліком спеціальностей університету, з особливостями навчання за напрямом підготовки «Соціальна робота». До роботи семінару долучилися понад 90 випускників шкіл, які взяли участь в анкетуванні з метою вивчення мотивів вибору професії та обрання вищого навчального закладу.

prof orient 9

30 листопада 2018 року завідувач кафедри соціології та економіки, к. соц. н., доц. І. В. Грабовець й старші викладачі кафедри Л. Є. Братченко й О. О. Комарова зустрілися з учнями 10-11 класів ЗОСШ № 3 та ЗОСШ № 4 м. Апостолове. Майбутні студенти дізналися про структурне розташування університету у м. Кривий Ріг, ознайомилися з розділами «Вступнику» й «Майбутньому абітурієнту» офіційного сайту КДПУ. Представники Криворізького педагогічного запросили школярів завітати на День відкритих дверей й розповіли про спеціальності й факультети університету, надали інформацію про умови навчання й матеріальну базу, студентське самоврядування й науково-практичну та культурно-просвітницьку діяльність КДПУ.

prof orient 5

Майбутні вступники отримали профорієнтаційні флаєри та брошури університету, а також інформаційні листи з переліком предметів ЗНО, складання яких необхідне для вступу на різні спеціальності у 2019 році. На зустрічі презентували й нову спеціальність університету – «Соціологію масових комунікацій, журналістики та реклами», детально ознайомивши школярів з перспективами її майбутнього розвитку.

Згідно зі щойно опублікованим на сайті «Освіта» рейтингом вишів України за результатами вступної кампанії-2018, Криворізький педагогічний посідає 39-те місце серед усіх українських закладів вищої освіти за кількістю вступників зарахованих на бюджет.

Побажаємо майбутнім абітурієнтам вдалого вибору майбутнього фаху й успішного здобуття сучасної професії!

6391
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31