дто 1

30 травня 2020 року Криворізький педагогічний уперше проводив традиційний День відкритих дверей у форматі онлайн-марафону. Факультет дошкільної і технологічної освіти – це інтеграція декількох напрямів підготовки. Про особливості марафону на цьому факультеті читайте в черговому дописі прес-центру.

дто 2

Нагадаємо, що онлайн-марафон складався з двох частин: теоретичної та практичної. Під час першої частини відбувся міні-брифінг із представником факультету дошкільної і технологічної освіти – в. о. декана, канд. філол. наук, доцентом кафедри дошкільної освіти А. Є. Іншаковим. Спікер поділився історією становлення та розвитку факультету, окреслив головні особливості навчання й розповів про перспективи працевлаштування випускників факультету.

дто 3

«Формат марафону надзвичайно цікавий, незвичний як для нас – викладачів, так і для абітурієнтів. Мені здається, що така інтерпретація Дня відкритих дверей має право на життя. На мою думку, команда КДПУ успішно організувала проведення цього заходу в новітній формі. Вважаю, що наступного року буде доречно зберегти певні елементи онлайн-формату, поєднавши їх із живою взаємодією молоді з представниками університету», – наголосив А. Є. Іншаков.

дто 4

Під час другої частини презентації факультету глядачі отримали можливість побачити родзинки професійно-технічного напряму підготовки: створену студентами колекцію українського одягу, тонкощі сервірування святкового столу, презентацію виробів із металу й дерева, а також новітні технології гравірування.

дто 5

Крім цього, напередодні онлайн-марафону на сайті університету була розміщена Гугл-форма для актуальних запитань абітурієнтів. Криворізький педагогічний надає відповіді на них, а також на запитання з інтерактивного чату, який працював під час онлайн-трансляції:

✔️Який обсяг державного замовлення на факультеті дошкільної і технологічної освіти?

На спеціальність «Дошкільна освіта» обсяг державного замовлення є одним із найбільших серед усіх спеціальностей університету. Щорічно цей показник змінюється; слідкуйте за новинами на сайті у розділі «Вступнику»

✔️Який розмір стипендії мають студенти?

Звичайна стипендія – 1300 гривень, підвищена (за особливі успіхи в навчанні) – 1980 гривень.

✔️Які ЗНО необхідно скласти, аби вступити на ДТО?

дто 6

Криворізький педагогічний – важливий крок до майбутнього професійного становлення!

12108
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30