img7

15 грудня 2021 року трудовий колектив Криворізького педагогічного взяв участь у традиційній конференції. Відповідно до порядку денного було заслухано звіт ректора КДПУ про здійснену роботу за 2021 рік.

img8

Шляхом відкритого голосування головуючою зібрання було обрано голову первинної профспілкової організації КДПУ, канд. пед. наук, доц. Л. В. Бурман, а секретарем – канд. філол. наук, доц. К. А. Качайло. Було затверджено склад лічильної комісії, до якої увійшли декан природничого факультету, канд. біол. наук, доц. Е. О. Євтушенко, завідувач кафедри географії та методики її навчання, канд. геолого-мінералогічних наук, доц. І. В. Холошин і завідувач кафедри математики та методики її навчання, канд. пед. наук, доц. Д. Є. Бобилєв.

До складу редакційної комісії увійшли заступниця голови профкому, канд. філол. наук, доц. кафедри української мови Т. І. Вавринюк і завідувачка кафедри української та зарубіжної літератур, канд. філол. наук, доц. Н. Г. Мельник.

img22

Перед 103 делегатами структурних підрозділів університету зі звітом виступив ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який подякував колективу Криворізького педагогічного за сумлінну й злагоджену роботу, що дозволила за непростих умов багато зробити для розвитку університету, та зазначив: «Цей звітний рік має важливу особливість, адже добігає кінця моя п’ятирічна каденція на посаді ректора КДПУ. Отже, маємо змогу розглянути не тільки роботу університету протягом року, що минає, а й підсумувати нашу спільну діяльність за останні п’ять років. Криворізький педагогічний успішно виконував своє основне завдання – здійснював підготовку висококваліфікованих фахівців для всіх ланок галузі освіти та інших, не менш важливих галузей суспільного виробництва».

img23

У своєму виступі ректор детально зупинився на основних напрямках діяльності університету як закладу вищої освіти, а саме освітній діяльності (ліцензуванні та акредитації спеціальностей, вступній кампанії, проблемам формування контингенту студентів, якості підготовки фахівців, працевлаштування випускників), надав інформацію про фінансово-господарську діяльність КДПУ, охарактеризував соціально-гуманітарну діяльність і видання підручників, посібників, науково-методичної літератури, повідомив про дотримання законодавства у сфері діяльності закладу вищої освіти. З повним звітом ректора КДПУ можуть ознайомитися всі охочі.

img29

Під час обговорення доповіді ректора КДПУ виступили голова Ради молодих вчених у 2017-2021 рр., канд. пед. наук, доц. кафедри педагогіки І. Є. Макаренко, завідувач кафедри фізики та методики її навчання, канд. пед. наук, доц. М. А. Слюсаренко, начальник експлуатаційно-технічного відділу В. І. Лозова й д-р соціол. наук, проф. кафедри соціології та масових комунікацій А. С. Лобанова.

img30

За результатами конференції делегати одностайно ухвалили рішення щодо схвалення звіту Ярослава Владиславовича про діяльність на посаді ректора КДПУ в 2021 році та визнали проведену роботу задовільною.

17840
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30