Наші переваги

location

ГЕОЛОКАЦІЯ

 Поряд з нами (5-7 хв.) банк, міська автостанція, кав’ярня, зупинки громадського транспорту

price tag

ВАРТІСТЬ

Заходи на нашій базі безкоштовні, як і використання коворкінг зони та обладнання

passage of time

ГРАФІК РОБОТИ

Працюємо з 9:00 до 18:00. Субота та неділя робочі дні за попередньою домовленістю

  home

ЗАТИШОК

Нове гарно мебльоване приміщення. Кожна кімната мобільна та обладнана усім необхідним устаткуванням. Поряд є кімнати підвищеного рівня комфортності для тимчасового проживання

accesibility 

ІНКЛЮЗИВНІСТЬ

У нас створені всі умови для рівного доступу осіб з інвалідністю

respect

 ГОСТИНІСТЬ

У нас завжди смачна кава, ароматний чай та багато смаколиків


Приміщення

 Конференц-зала/Conference room

PicsArt 03 26 08.55.19

Великий та обладнаний усім необхідним зал для організації заходів будь-якого формату (презентації, тренінги, майстер-класи, семінари). Приміщення зоноване, а його мобільність дозволяє будь-які варіанти розміщення місць для сидіння. Ми допомагаємо із технічною частиною організації вашого заходу та в разі необхідності надаємо додаткові послуги.

Наш сервіс: Wi-Fi, технічний стіл, екран і проектор, стіл для проктору, ноутбук, активна акустична система, мікрофон, подовжувачі, фліпчарт, принтер, вішаки для верхнього одягу, фотозона.

Вмістимість: 30 чол.
Площа: 60 м2
Час роботи: з 10:00 до 18:00

 

 Тренінгове приміщення/Training Hall

первая

Хочеш поділитись власним відкриттям, особистим досвідом чи провести тренінг на цікаву тему? Тренінгове приміщення найкраще місце для цього. Приміщення підійде, також, як пресс-зона, місце для медіа-заходу або виставки. Чудовий вибір для дружньої компанії та просто активної молоді, щоб разом переглянути кіно чи поринути у дитинство за переглядом мультфільму.

Наявні послуги: Wi-Fi, фліпчарт, вішак для одягу, технічний стіл, ноутбук, принтер, аудіо техніка, подовжувачі, телевізор.

Вмістимість: 15 осіб
Площа: 30 м2
Час роботи: з 10:00 до 18:00

 

 Коворкінг зона/Coworking

кухглавМісце для фрілансерів та активної молоді з різним типом зайнятості у єдиному комфортному робочому просторі. Коворкінг має гнучку організацію робочого простору і атмосфери. Ми прагнемо створити внутрішньокультурні зв'язки, а тому найкрутіші бізнес-ідеї приходять саме у момент роздумів, в колі однодумців, за горнятком ароматної кави. Наш колективний офіс розділений на декілька локацій: робоча та зона спілкування. Використання коворкінг-зони безкоштовне.  

Наявні послуги: Wi-Fi, фліпчарт, кава/чай, подовжувачі, чайник, мікрохвильова піч, рослини.

Місця для роботи: 4 індивідуальних робочих місця зі столами та 6 індивідуальних місць з безкарних меблів.

Вмістимість: 10 чол.
Площа: 18 м2
Час роботи: з 10:00 до 19:00 

  

Стартап приміщення/Startup Room

главнаяМісце реалізації ідей та стартапів команд. Приміщення користується популярністю для важливих переговорів; роботи проектних груп під час написання або реалізації проектних ініціатив; засідання робочих груп; тощо. Дуже часто дане приміщення використовується задля проведення настільних, казуальних, тематичних та навчальних ігор для наших постійних відвідувачів.


Наявні послуги: Wi-Fi, місця для сидіння, вішаки для одягу, принтер, чай/кава, подовжувач, фліпчарт, телевізор.

Вмістимість: 8 чол.
Площа: 18 м2
Час роботи: з 10:00 до 18:00 

 

Фотозона/Photozone

основ

Сучасній людині ніяк не обійтись без гарних фото або селфі для соціальних мереж. Ми про це знаємо, і тому маємо кретзну фото-зону саме для наших активних відвідувачів, які користуються соціальними мережами. Ми сучасні і тому поєднуємо декілька зон одночасно, так ми долучилися до ідеї bookcrossing у Молодіжному центрі. Ми очікуємо ваших фотографій із поміткою «Молодіжний центр #StudHub», і не забувайте про нас на соціальних мережах Facebook та Instagram.

Наявні послуги: Wi-Fi, місця для сидіння, рослини, чай/кава, фотозона, книжки

Вмістимість: 6 чол.
Площа: 15 м2
Час роботи: з 9:00 до 19:00

 

Організація дозвілля для студентів та молоді наш пріоритет №1!

 ЗАВАНТАЖ СВОЄ ДОЗВІЛЛЯ ЗІ #STUDHUB!

10200

tekhnologiya garant dokument kompaniya garant viktoriya sankt peterburgМрієте або вже маєте круту ідею або захід, але не знаєте де його провести або як організувати?

Ми допоможемо у вирішенні цього та інших організаційних питань. Зверніться до нас і ми з радістю підтримаємо вашу ініціативу з навчання, розвитку, виховання, роботи, бізнесу, допоможемо її організувати та підготувати місце майбутнього заходу. Для якісного проведення івенту наша команда допоможе у реєстрації заявки, підбору дати та часу заходу, здійсненні його загальної координації та допоможе вирішити інші технічні моменти. 

Шановні відвідувачі! В даному розділі Ви можете ознайомитись із порядком роботи, організації та проведення заходів, організації освітнього процесу на базі молодіжного центру:  

⇒ Ми цінуємо час, тому пропонуємо Вам обрати зручний для себе спосіб для організації та проведення заходу на нашій базі. Для цього необхідно заповнити онлайн заявку чи особисто у стінах молодіжного центру написати заявку на проведення заходу на ім’я керівника.

⇒ Для організації освітнього процесу або проходження практичної підготовки здобувачів вищої освіти на базі молодіжного центру (особливо у сенсорній кімнаті або логопедичній кімнаті для профільних спеціальностей) до початку навчального року або семестру відповідна кафедра подає інформацію для планування розкладу занять до навчально-методичного відділу та молодіжного центру на електронні пошти: [email protected] та [email protected].

⇒ Для організації та проведення заходу за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, представників іноземних держав чи офіційних гостей, де організатором є структурний підрозділ університету, відповідальна особа подає на ім’я ректора службову записку погоджену керівником молодіжного центру.

⇒ Для організації та проведення заходу іншими організаціями, підприємствами та установами на ім’я ректора університету надсилається відповідне звернення, лист, клопотання, що розглядається в порядку визначеному чинним законодавством про організацію діловодства та звернення громадян. Університет дбає про своїх відвідувачів та партнерів, тому розробив рекомендований зразок документу (звернення, лист, клопотання, прохання тощо) (Завантажити). 

 

Ми завжди відкриті до інновацій, крутих знайомств, нових ідей, обличь та подій. 

ЗАВАНТАЖ СВОЄ ДОЗВІЛЛЯ ЗІ #STUDHUB!

10203
Лисоконь сайт

Лисоконь Ілля Олександрович 

помічник ректора з перспективного розвитку

Здійснює загальну координацію діяльності молодіжного центру університету як структурного підрозділу. Скеровує поточну та перспективну роботу молодіжного центру, розв'язує питання пов'язані з основними напрямами його діяльності. Забезпечує виконання покладених на молодіжних центр завдань та у межах своєї компетенції підписує і візує документи, пов'язані із діяльністю молодіжного центру.

Корпоративна пошта: [email protected] 

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 пов., адміністрація

В університеті працює з 2017 року.

Детальніше

Колобкова сайт

Колобкова Ксенія Андріївна

фахівець молодіжного центру

Забезпечує організацію роботи кімнати тимчасвого перебування дітей "Веселий вулик", кімнати матері та дитини, логопедичної кімнати, сенсорної кімнати. Здійснює ретельний нагляд за дітьми, які відвідують кімнату тимчасвого перебування дітей "Веселий вулик". Проводить різноматнітні виховні, освітні та розвивальні заходи з дітьми здобувачів вищої освіти та співробітників університету. Надає методичну підтриму молодим сім'ям університету, батькам та законним представникам щодо розвитку дітей та організації психосоціальних та корекційно-педагогічних послуг. Організовує освітній процес на базі сенсорної кімнати та логопедчиної кімнати. 

Корпоративна пошта: [email protected] 

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. О.Васякіна, 54А, 1 пов., дитяча кімната «Веселий вулик»

В університеті працює з 202 року.

Слонь сайт

Слонь Дар’я Вікторівна

коректор редакційно-видавничого сектору

Здійснює вичитування рукопису і читання коректурних відбитків з метою забезпечення графічної та лексичної однаковості різних елементів тексту. Веде листування із редколегіями наукових праць щодо корегування текстів та вирішення загальних питань видавничого процесу. Забезпечує структурування матеріалів та подальшу їх передачу для організаційно-технічного видавничої діяльності. Здійснює загальне керівництво редакційно-видавничим сектором молодіжного центру. 

Корпоративна пошта: [email protected]

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 пов., редакція

В університеті працює з 2021 року.

Костенко сайт

Костенко Галина Валентинівна

фахівець І категорії редакційно-видавничого сектору

Здійснює технічний та видавничий супровід, підготовку до публікації наукової й навчально-методичної продукції університету, зокрема наукових видань. Здійснює первинну підготовку до верстки наукових видань та видавничої продукції працівників університету. За потреби замовляє УДК в інформаційно-бібліографічному відділі бібліотеки університету. Проводить методичні семінари, організаційні наради, надає персональні консультації користувачам (авторам, рецензентам, редакторам) і технічним командам наукових видань університету.

Корпоративна пошта: [email protected]

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 пов., редакція

В університеті працює з 2006 року.

 ЛВ сайт

Ісрафілова Лілія Василівна

відповідальна за поселення до кімнат підвищеного рівня комфортності

Відповідає за вологе прибирання та дотримання санітарно-побутових норм. Забезпечує правильне використання номерів і місць загального використання, здійснює їх своєчасну підготовку до поселення та узгоджує терміни проживання. Веде облік осіб, що проживають у кімнатах підвищеного рівня комфортності, здійснює контроль за звільненням номерів і місць. Веде облік речей, забутих мешканцями та відвідувачами і вживає заходів щодо їх збереження.

Корпоративна пошта: [email protected] 

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, кімнати підвищеного комфорту, каб. №103

В університеті працює з 2021 року.

10471

лого повне

 МЦ

Молодіжний центр Криворізького державного педагогічного університету (Молодіжний центр "#StudHub") - один із провідних молодіжних центрів Дніпропетровщини та України. На сьогодні центр оснащений за останніми вимогами часу і відповідає більшості вимог Національного знаку якості для молодіжних центрів місцевого рівня. Молодіжний центр розпочав свою роботу 6 вересня 2017 року і є першим молодіжним центром у Кривому Розі. Цільовою аудиторією діяльності є учнівська, студентська та робітнича молодь, мешканці та гості міста. 

DSC 6864Основною метою діяльності є сприяння розвитку молодіжних ініціатив у різних сферах суспільного життя, соціалізації та самореалізації молоді, її життєвому самовизначенню, реалізації лідерського потенціалу, підтримки молодіжного підприємництва, забезпечення правового просвітництва у молодіжному середовищі, формування активної громадянської позиції, розвитку волонтерського руху, підвищення рівня мобільності молоді, надання консультативної та практичної допомоги з метою формування і розвитку додаткових компетенцій для оперативного реагування на сучасні виклики часу, що виникають у зв'язку із процесами суспільної трансформації, глобалізації та європейської інтеграції України.

Молодіжний центр «#StudHub» - вільний простір для молоді, де можна навчатись, організовувати та проводити заходи, створювати та реалізувати власні ідеї, поєднувати виконання сімейних обов'язків та навчання (роботу), отримати якісну освітню послугу або психологічну консультацію, просувати сучасне мистецтво, розвивати місцеву інфраструктуру, впроваджувати власні бізнес-ідеї та розвивати молодіжну роботу у Кривому Розі.

74707204 640662513004613 6325692511461310464 n

Основними завданнями Молодіжного центру університету є:

1. Сприяння інтелектуальному та моральному розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу, становлення молоді як активного соціального суб’єкта, формування активної громадянської позиції та підвищення рівня мобільності молоді.

2. Підвищення іміджу університету, участь у профорієнтаційній роботі та організація роботи проектного офісу задля залучення абітурієнтів та соціально відповідального бізнесу для реалізації спільних ініціатив.

3. Сприяння вивченню та поширенню інноваційного вітчизняного та міжнародного досвіду з питань реалізації молодіжної політики, мобільності студентів, забезпечення рівного доступу до освіти та можливості його поєднання із сімейними обов'язками.

4. Організація заходів у рамках національних, обласних та міських цільових програм відповідного спрямування та реалізація інших форм роботи задля популяризації волонтерського руху, молодіжного підприємництва і побудови успішної кар’єри.

5. Співпраця з іншими закладами вищої освіти, підприємствами, установами, організаціями з питань вивчення та використання кращого досвіду сприяння реалізації сучасних ідей та проектів, створення інноваційного молодіжного продукту.

6. Здійснення інформаційної, просвітницької та соціальної роботи шляхом організації та проведення конференцій, семінарів, тренінгів, акцій, круглих столів та інших заходів задля реалізації державної, регіональної та місцевої молодіжних політик.

У своїй діяльності молодіжний центр співпрацює з багатьма вітчизняними та міжнародними організаціями, установами та підприємствами, а саме: Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГМбХ, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA), Посольство Французької Республіки в Україні, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Корпус Миру США, Програма розвитку ООН в Україні (UNDP), Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), Компанія "Метинвест", ТОВ "НВК Криворіжелектромонтаж", КП "Інститут розвитку м. Кривого Рогу", ПАТ "Кривбасзалізрудком", ПАТ "ХайдельбергЦемент Україна", програма стажування "AIESEC в Україні" тощо. 

DSC 7037З перших днів існування молодіжний центр працював на базі студентського клубу університету, а у серпні 2019 року Вченою радою Криворізького державного педагогічного університету було прийнято рішення про утворення Молодіжного центру, як самостійного структурного підрозділу університету. На сьогодні Молодіжний центр є частиною університету, що забезпечує реалізацію молодіжної роботи, мобільність студентів, забезпечує рівний гендерний доступ до отримання освітньої послуги і поєднання сімейних обов'язків, інклюзивний підхід до організації дозвілля, створює різноманітний цікавий контент для студентства і є одним із основних структурних підрозділів з реалізації його соціально-громадської діяльності. 

 

Ми завжди раді новим обличчям, тому очікуємо на вас!

ЗАВАНТАЖ СВОЄ ДОЗВІЛЛЯ ЗІ #STUDHUB!

10472

видання 1Основними завданнями редакційно-видавничого сектору є: загальна координація видавничої діяльності наукових видань університету під час їх підготовки до оприлюднення та публікації; інтеграція наукових видань університету з ресурсами університету (офіційним веб-сайтом університету) та зовнішніми ресурсами (персональні ідентифікатори вчених, реферативні та наукометричні бази даних, OJS тощо); збирання, обробка, аналіз інформації, що стосується наукових видань університету та їх представленості в інформаційному просторі.

Редакційно-видавничий сектор здійснює видавничий супровід і підготовку до публікації наукової і навчально-методичної продукції університету, зокрема наукових видань (спільно з редакційною колегією збірників наукових праць), наукових, навчально-методичних, інших праць співробітників університету, забезпечує наукометричний супровід наукових видань університету та Реєструє наукові видання університету для подальшого індексування в реферативних базах даних: «Україніка наукова», «Джерело», Directory of Open Access Journals, Academic Journals Database, PKP Index; наукометричних базах даних: Web of Science, Scopus, Google Академія, IndexCopernicus тощо. 

Одним із важливих завдань сектору є проведення методичних семінарів, організаційних нарад та надання консультацій користувачам (авторам, рецензентам, редакторам) і технічним командам наукових видань університету. Особливе місце відводить питанням академічної доброчесності та дотриманню єдиних вимог оформлення наукових матеріалів. Важливим напрямом роботи, також, є реалізація ідей рекламного характеру - підготовка афіш, макетів друкованих матеріалів, розробка промоційної брендової продукції тощо. 

видання 2Нині сектор є важливою ланкою у забезпечені життєдіяльності видавничої справи в університеті. Редакційно-видавничий сектор є комплексом, що застосовує у своїй діяльності найсучасніші інформаційні технології і виконує повний цикл проходження видання (від прийому статей і редагування до випуску готової наукової збірки або праці). Переглянути наукові видання університету можна за посиланням.

Редакційно-видавничий сектор знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 поверх, редакційно-видавничий сектор (гуртожиток №4 університету, центральний вхід у гуртожиток). Сектор працює з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 17:00. Всі додаткові питання можна задати на електрону пошту сектору [email protected].

 

14052

КМД 2Відсутність місць, де можна було б залишити дитину на кілька годин або усамітнитись з дитиною під час роботи чи навчання - проблема для сучасних жінок, які хочуть успішно поєднувати кар’єру й сім’ю. Подібного не можуть собі дозволити і студентки, які змушені брати академвідпустку по догляду за дитиною в той час, коли їхні однокурсниці успішно здобувають вищу освіту та працевлаштовуються на роботу. 

Тому за ініціативою молодіжного центру на базі Криворізького державного педагогічного університету при підтримці Громадської організації "Криворізька фундація майбутнього" успішно реалізовано проект, покликаний створити рівні можливості для представниць університету в гармонійному поєднанні материнства та власного розвитку через навчання або професійне становлення. Кімната матері та дитини є єдиним місцем в університеті, зі спеціально створеними санітарно-побутовими умовами, для усамітнення жінки та дитини для грудного вигодовування.

Кімната матері та дитини університету знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Олександра Васякіна, буд. 54А, 1 поверх, вхід з лівої сторони будівлі (гуртожиток №3 університету). Кімната відкрита у будні дні з 9:00 до 16:00.

КМД 1Невеличка, але дуже затишна кімната знаходиться на першому поверсі одного із гуртожитків університету. Вона облаштована манежем та сповивальним столиком. Розуміючи потребу дитини в розвитку та фізичному рості в кімнаті є дитячий килим, яскраві розвиваючі іграшки та інше приладдя задля забезпечення затишку та зручностей. У кімнаті вдосталь літератури та дитячих книг, засобів наочності розроблених власноруч студентами факультету дошкільної та технологічної освіти. Яскраві малюнки на стінах з'явились завдяки активним студентам художньо-графічного відділення факультету мистецтв

Діяльність кімнати матері та дитини нині є елементарною потребою і додатковим стимулом для матері жити повноцінним соціальним життям. Тож кімната матері та дитини - це вільний простір для реалізації не тільки фізіологічних проблем, а й підсилення системи виховання, популяризації материнства серед студентської молоді та підтримання нерозривності зв’язку матері та немовляти.

 Турбота про молоді сім'ї та дітей - це наша відповідальність, успішне майбутнє, сенс життя та щастя. 

 

10474

До складу Молодіжного центру університету входить:

 DSC 7063Молодіжний центр #StudHub

Вільний відкритий простір для отримання знань, організації та проведення різноманітних заходів, створення та реалізації власних крутезних ідей, самореалізації, пошуку нових знайомств та вражень, просування сучасного мистецтва та розвитку молодіжної роботи для всіх бажаючих. Перший молодіжний центр у Кривому Розі, працює з вересня 2017 року. Назва «#StudHub», в перекладі з англійської «Студентський вузол», тобто це платформа, що розрахована перш за все на реалізацію потреб студентів та молоді, які є рушійною силою розвитку і прогресу сучасного суспільства. 

 

 Веселий вуликКімната тимчасового перебування дітей "Веселий вулик"

Місце для дітей представників Криворізького педагогічного, де забезпечують соціально-педагогічний супровід дітей та безпосередній догляд за ними в період 3-4 години на добу, поки батьки або інші представники дитини працюють або навчаються в університеті; сприяють розкриттю здібностей і талантів дітей через їх участь у розвиваючих заняттях чи іграх; організовують та забезпечують змістовне дозвілля дітей, враховуючи їх вікові та індивідуальні особливості. Тимчасове перебування дітей в кімнаті є безкоштовним. Роботу в кімнаті забезпечують фахівці з відповідною освітою, і до роботи завжди залучаються студенти-волонтери, які навчаються на спеціальностях дошкільна та початкова освіта. 

 

 1571921661 3Сенсорна кімната

Спеціально організоване освітньо-корекційне середовище, оснащене усім необхідним обладнанням для стимуляції систем сприйняття осіб з інвалідністю та проведення освітнього процесу зі здобувачами вищої освіти для висококваліфікованої підготовки (перепідготовки, підвищення кваліфікації) педагогічних кадрів. Освітній процес та індивідуальні заняття із фізичної культури і психологічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами відбуваються за окремим графіком. Роботу в сенсорній кімнаті скоординовує  відповідний фахівець, що має профільну освіту. 

 

 27868032 713077809079848 4550390680524360514 n 900x600Кімната матері та дитини

Певна кількість студентів та працівників університету мають маленьких діток (до 3 років), тому для них є важливим питання можливості поєднання материнства з роботою. Тому, наявність подібної кімнати є елементом для реалізації права на роботу та сім'ю, і моменту усамітнення мами та її дитини на певний часу (для годування, грудного вигодування або переодягання дитини). Кімната передбачає, що мама приїхала до університету (на 2-3 години) з дитиною і в цей момент виникла гостра необхідність погодувати або перепеленяти дитину, тому з думкою про комфортні умови було оснащено дане приміщення. 

 

Red v Редакційно-видавничий сектор 

Редакційно-видавничий сектор молодіжного центру Криворізького державного педагогічного університету створено для забезпечення видавничо-поліграфічних та рекламних друкованих потреб університету. Утворений на базі молодіжного центру, у лютому 2021 року, задля оптимізації видавничої діяльності та створення умов для подальшої розробки брендової (промоційної) продукції університету. Сектор щодо друкованої продукції виконує рішення Вченої ради та науково-методичної ради університету; консультує кафедри, колективи авторів та окремих представників професорсько-викладацького складу університету; здійснює організаційний супровід позапланових видань академічної громади університету. У свій діяльності підпорядкований керівникові молодіжного центру. Загальну координацію видавничої діяльності по університету здійснює з проректор наукової роботи. Сектор тісно спрацює з бібліотекою, відділом аспірантури та докторантури, сектором науково-навчальної роботи навчально-методичного відділу та ученим секретарем університету. 

 

 

10473
14051

MyCollages 2Сенсорна кімната Криворізького педагогічного - це спеціально організоване середовище, оснащене усім необхідним обладнанням для стимуляції систем сприйняття (нюхової, тактильної, слухової, зорової, смакової та вестибулярної) осіб з інвалідністю. На базі сенсорної кімнати відбувається освітній процес зі здобувачами вищої освіти та організовані індивідуальні заняття з фізичної культури і психологічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами.

Більш ніж 40 років тому в Голландії (Королівство Нідерландів) зародилася ідея стимулювання систем сприйняття в штучно створеному середовищі. Спочатку вона розроблялася для дітей з низькою мотивацією до навчання. Поняття «сенсорна кімната» вперше ввела Марія Монтессорі - італійський педагог, доктор і вчена. В її розумінні, це приміщення з великою кількістю навчального матеріалу для дітей. У медицині, навчальному процесі і реабілітації хворих - такі приміщення мають попит та показують хороший результат.

Метою створення сенсорної кімнати на базі університету є якісна підготовка висококваліфікованих кадрів, надання здобувачам освіти практичного інструментарію; педагогічний, психолого-педагогічний та корекційно-розвитковий супровід дітей з особливими освітніми потребами шляхом проведення індивідуальних і групових занять. Своєрідним новатором із впровадження передових практик викладання та соціальної відповідальності є Криворізький педагогічний, оскільки саме на нашій базі відкрита перша сенсорна кімната в університеті, в жовтні 2019 року.

MyCollages 3Ініціатива створення сенсорної кімнати закладена кафедрою практичної психології та молодіжним центром «#StudHub» Криворізького державного педагогічного університету. Відкриття сенсорної кімнати стало можливим в рамках проекту «Підтримка інклюзивної освіти у м. Кривий Ріг» компоненту «Психосоціальна адаптація та управління конфліктами» ініціативи «Підтримка українських громад у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГМбХ у партнерстві з Криворізьким державним педагогічним університетом і Департаментом освіти та науки виконкому Криворізької міської ради.

На базі університету функціонує світла (активна, сенсомоторна) кімната. В кімнаті переважає денне світло і світло від освітлювальних приладів. Світло оптичні ефекти створюють атмосферу свята і веселощів, стимулюють розумову і фізичну активність. У поєднанні з яскравими деталями всі органи чуття приходять у стан збудження.

Сенсорна кімната знаходиться в окремому приміщені і розділена на функціональні зони, що призначені для стимуляції різних сенсорних систем. Кімната обладнана всім необхідним: прожектори, світлодинамічні прилади; дзеркальний тунель; бізіборди; сенсорні доріжки; світловий дощ; острів релаксації; сухий басейн наповнений м’якими кульками; м’які меблі наповнені гранулами; м’які пазли, будиночки, лабіринти; дзеркальна куля; світлодіодна стрічка; стіл для малювання піском; м’ячі; ширми; навчально-розвивальні дитячі іграшки; меблі для організації освітнього процесу; тощо.

MyCollages 1Освітній процес та індивідуальні заняття із фізичної культури і психологічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами відбуваються за окремим графіком. Індивідуальні заняття із фізичної культури і психологічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами на базі сенсорної кімнати відбуваються на платній основі, для дітей працівників та студентів університету дані заняття є безкоштовними.

Сенсорна кімната працює на базі молодіжного центру університету і знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Олександра Васякіна, буд. 54А, 1 поверх, вхід з лівої сторони будівлі (гуртожиток №3 університету).  

Інформацію з питань організації освітнього процесу або проведення заходів на базі сенсорної кімнати університету можна переглянути на сайті у рубриці "ЗАЯВКА НА ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ", а всі додаткові питання щодо організації і проведення індивідуальних (групових) занять або функціонування сенсорної кімнати можна задати через електрону пошту [email protected]

Розвиток, навчання, реабілітація, релаксація - основна мета діяльності сенсорної кімнати у Криворізькому педагогічному.

 

10318
10466
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31