УМЛДЕК 45

22 червня 2021 року у Криворізькому педагогічному на факультеті української філології серед здобувачів вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта (Українська мова і література)» спеціалізації «Редагування освітніх видань» відбувся комплексний державний іспит. Екзамен проходив очно з дотриманням усіх карантинних вимог.

УМЛДЕК 5

Підсумкова атестація покликана виявити рівень знань основних понять та термінів із фахових предметів; ступінь володіння фактичним матеріалом, розуміння фахових курсів, уміння зв’язно, логічно й аргументовано викладати думки, доводити свої твердження; використовувати теоретичні знання на практиці.

До складу комісії увійшли: завідувачка кафедри української мови, д-р філол. наук, проф. Ж. В. Колоїз, д-р пед. наук, проф. З. П. Бакум, д-р пед. наук, проф. Т. М. Мішеніна, канд. філол. наук, доц. К. А. Качайло.

УМЛДЕК 6

Питання екзаменаційних білетів орієнтовано на перевірку знань випускника бакалаврату та його вмінь чітко будувати свою відповідь із використанням належної кількості фактів й аргументів, оперувати відповідним ілюстративним матеріалом для доведення висловленого, робити критичний аналіз твору задля правильної оцінки та допомоги автору в удосконаленні форми і змісту матеріалу.

Білет складався з трьох питань: перше та друге пов’язані з редакторською справою, третє – це практичне кваліфікаційне завдання (підготовлене заздалегідь) у вигляді авторського проєкту за однією з тем змістового блоку «Техніки і методики традиційної коректури. Коректурні знаки».

УМЛДЕК 4

 «Хвилювання на іспиті – це нормальне явище, і у нас створені всі умови для того, щоб студенти почували себе спокійно також дотримано всі протиепідеміологічні заходи. Ми дуже зацікавлені в тому, щоб здобувачі вищої освіти належним чином склали іспити, адже ми чотири роки вкладали в них дуже багато. Ми враховуємо індивідуально-освітні траєкторні можливості кожного студента», – розповіла прес-центру З. П. Бакум.

Криворізький педагогічний бажає студентам-бакалаврату успішного складання всіх іспитів!

16155
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок