1

У Криворізькому педагогічному пропонують цікаві сертифікатні програми – блоки змістовно й структурно взаємопов’язаних освітніх компонентів певної тематики, які можуть доповнювати освітні програми, або бути профільними складниками в межах варіативної частини. За допомогою сертифікатних програм можлива й реалізація неформальної освіти.

Положення про сертифікатні програми було затверджено на засіданні Вченої ради університету 14 квітня 2022 року й введено в дію згідно з наказом № 147 від 19 квітня 2022 року. Відповідно до Положення сертифікатні програми (СП) покликані розширювати й поглиблювати знання задля повного задоволення освітніх потреб, знайомити з новітніми досягненнями освіти й науки та перспективами їхнього розвитку, сприяти формуванню загальних і спеціальних компетентностей, набуттю досвіду практичної роботи та професійної діяльності. Реалізація СП в межах освітньої програми здійснюється відповідно до Положення про індивідуальну освітню траєкторію здобувачів вищої освіти в КДПУ.

2

У межах освітньо-професійної програми «Туризм» студентам пропонують обрати одну з п'яти сертифікатних програм, кожна з яких розрахована на два роки й містить сім навчальних курсів з сімох дисциплін. Навчання за сертифікатними програмами здійснюється впродовж V-VIII семестрів (III-IV курсів бакалаврату). Студенти обирають сертифікатну програму в IV семестрі (ІІ курс). Загальна кількість навчальних годин становить 960, що відповідає 32 кредитам ECTS. Формами звітності за навчальними курсами є заліки.

3

Сертифікатні програми ОПП «Туризм» – це «Активний туризм», «Інтернет-маркетинг», «Екскурсійна справа. Туристичний гід», «Готельно-ресторанний сервіс», «Підприємництво та торгівля». Інформацію про кожну з них подано на сторінці кафедри туризму та економіки.

4

Кафедра педагогіки КДПУ повідомляє про можливості приєднання до сертифікатних програм під час навчання в магістратурі: на спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки запроваджено три сертифікатні програми. Це «Педагогіка вищої школи», «Сучасний фахівець із фізичного виховання» (забезпечення СП здійснює кафедра фізичної культури та методики її викладання) й «Педагогічний менеджмент». Більше про зазначені сертифікатні програми можна дізнатися за посиланням.

5

Кафедра англійської мови з методикою викладання також пропонує майбутнім магістрам сертифікатну програму: «Практичний курс англійського усного та писемного мовлення». Її метою є підвищення якості підготовки майбутніх фахівців з викладання іноземної мови (англійської); удосконалення іншомовної компетенції студентів і комунікативних навичок; оволодіння новими мовними моделями з різних тем і сфер спілкування; розширення знань про соціокультурну специфіку країн, мову яких вивчають; розвиток спеціальних умінь з писемного мовлення, що дають змогу поглибити знання з англійської мови. На сторінці кафедри можна переглянути робочу програму й силабус цієї СП.

Запрошуємо здобувачів вищої освіти обирати сертифікатні програми до смаку
задля вдосконалення власної фахової підготовки!
20540
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31