img8

На початку вересня відбувається святкування Дня фізичної культури та спорту України, до якого традиційно долучається громада Криворізького педагогічного.

img9

Цьогорічне свято розпочалося зі слів ведучих, які налаштували учасників заходу на чудовий лад. Зі вступним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який привітав усіх та зазначив: «Традиційно у стінах нашого університету проходить святкування Дня фізичної культури та спорту. Цей захід є дуже важливим, адже фізична культура та спорт – це необхідна складова розвитку кожної людини. Студентське життя є дуже насиченим, різнобарвним та різнобічним, і його важливою частиною є участь молоді у спортивних заходах, секціях, універсіадах. Ми пишаємося нашими студентами, які посідають призові місця у різноманітних конкурсах та змаганнях не лише міського, обласного та всеукраїнського, а й міжнародного рівня».

img13

Під час святкового заходу відбулося урочисте нагородження студентів-переможців спортивних змагань спеціальності «Фізична культура» природничого факультету за особистий внесок у розвиток і популяризацію студентського спорту в Криворізькому педагогічному.

img14

Показовий виступ із художньої гімнастики підготувала студентка І курсу, кандидатка у майстри спорту Вікторія Фоміна.

img15

До привітань долучилася голова первинної профспілкової організації Криворізького педагогічного, канд. пед. наук, доц. Л. В. Бурман, яка подякувала спортивній громаді Криворізького педагогічного за численні перемоги й досягнення та згідно із затвердженою постановою оголосила про нагородження студентів та викладачів університету грошовою премією.

img19

Свій виступ із карате-до представив студент ІІІ курсу, чемпіон України з рукопашного бою, майстер спорту Владислав Сімановський.

img20

Для оголошення порядку проведення змагань та майстер-класів була запрошена викладачка кафедри фізичної культури та методики її викладання Н. Г. Макаренко.

img27

Після урочистої частини свята відбулися різноманітні спортивні змагання та майстер-класи, а саме: легка атлетика (пробіг 1500 м), гирьовий спорт, бліцтурнір із шахів, майстер-клас зі степ-аеробіки, матчева зустріч із волейболу (збірна КДПУ – СК «Богатир»), майстер-клас із рукопашного бою та фітнес. За результатами змагань учасники посіли відповідні місця турнірної таблиці.

img28

Легка атлетика:

  • серед чоловіків:

І місце – Артем Ставничий (фізико-математичний факультет);

ІІ місце – Денис Лебідь (фізико-математичний факультет);

ІІІ місце – Віктор Онофрійчик (природничий факультет);

  • серед жінок:

І місце – Марія Харагім (факультет української філології);

ІІ місце – Аліна Худолович (факультет іноземних мов);

ІІІ місце – Діана Ущіповська (факультет мистецтв).

img33

Гирьовий спорт:

І місце – Максим Мистівський (психолого-педагогічний факультет);

ІІ місце – Максим Василенко (факультет географії, туризму та історії);

ІІІ місце – Віктор Коротиш (фізико-математичний факультет).

img34

У шаховому турнірі переможцем став Ігор Притула, студент природничого факультету.

Криворізький педагогічний вітає наших спортсменів та бажає фізичної витривалості та нових перемог!

16647
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31