img7

21 січня 2022 року відбулися чергові змагання серед працівників університету. Цього разу учасники виборювали першість на чорно-білому полі.

Змагання проходили за встановленою формою, особливих нововведень у цьому році не було, але турнір відбувався із дотриманням вимог карантинного режиму. На початку турніру учасників привітав ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який зосередив увагу на важливості проведення спортивно-масових заходів в університеті й висловив щирі побажання успіхів усім учасникам.

img13

Викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання І. В. Гінзбург зауважив: «Шахи – це інтелектуальний вид спорту, який не потребує обладнання та обов'язкової присутності партнера, тому навіть у дистанційному режимі проведення змагань усі охочі можуть підтримувати свою спортивну форму».

Участь у турнірі взяли 8 команд, які були поділені на дві групи: 1 – факультет мистецтв, факультет дошкільної і технологічної освіти, факультет іноземних мов та адміністративний персонал; 2 – фізико-математичний факультет, факультет географії, туризму та історії, психолого-педагогічний та природничий факультет.

img14

Команди складалися з трьох осіб. Змагання проходили за круговою системою у двох групах з фінальними зустрічами між ними. Командне місце визначали за найбільшою кількістю очок. При їх рівній кількості переможець визначався за результатом зустрічі між претендентами, у випадку нічиєї - за результатом гри 1-ї дошки, 2-ї дошки тощо. До участі допускалися й команди з неповним складом учасників. Кількість замін була необмеженою. Регламент становив 10 хвилин на партію кожному учаснику.

Переможці розподілилися таким чином:

1 місце – команда факультету мистецтв;
2 місце – команда психолого-педагогічного факультету;
3 місце – команда адміністративного персоналу.
 

Щиро вітаємо переможців та всіх, хто взяв участь у заході, бажаємо спортивних перемог у майбутньому!

18217
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31