меню

Зручна навігація по сайту є важливим пріоритетом інформаційного забезпечення вступної кампанії у Криворізькому педагогічному. Розділ «Вступнику» офіційного сайту КДПУ містить усю необхідну абітурієнтам інформацію, структуровану за тематичними рубриками.

новини

Майбутні здобувачі вищої освіти можуть дізнатися останні новини вступної кампанії та ознайомитися з актуальними оголошеннями, переглянути інформацію про важливі дати вступу-2020, довідатися про цьогорічні особливості подання й розгляду заяв на участь у конкурсному відборі.

specialnosti

У рубриці «Спеціальності університету» подано детальну інформацію про освітні можливості, які пропонує Криворізький педагогічний. На цій сторінці можна й визначитися з майбутнім напрямом підготовки: спеціальний алгоритм запропонує оптимальний варіант відповідно до введених вступником предметів ЗНО.

сторінка вступника

У рубриці «Сторінка вступника» розміщено перелік документів і графіки проведення екзаменів, творчих конкурсів і творчих заліків, а також зручний онлайн-інструмент для розрахунку конкурсного балу. Згодом у рубриці будуть опубліковані рейтингові списки, результати вступних випробувань і накази на зарахування.

правила

Інформацію про вартість навчання й розклад вступних випробувань подано в окремих рубриках розділу. У «Документах приймальної комісії» вступник зможе отримати детальну інформацію про правила й спеціальні умови прийому на здобуття вищої освіти, ознайомитися з нормативними документами приймальної комісії та програмами вступних випробувань.

переваги

Для тих, хто ще тільки замислюється про вступ до закладу вищої освіти, на сайті розміщено рубрику «Майбутньому абітурієнту». Як стати студентом КДПУ і чому це варто зробити ­­– відповіді на ці питання всі охочі знайдуть за посиланням. Аудиторію цієї рубрики може зацікавити й сторінка «Підготовчі курси». Для досвідчених здобувачів вищої освіти, які не бажають зупинятися на досягнутому, створено рубрики «Вступ до магістратури» й «Друга вища освіта».

зворотний

Зворотний зв'язок – це важливо; прес-центр детально розповідав про можливості спілкування з абітурієнтами в одному з попередніх дописів. Скористатися електронною формою для зв’язку з фахівцями приймальної комісії та дізнатися відповіді на поширені запитання можна в окремій тематичній рубриці. Решту контактів, необхідних абітурієнту, подано на однойменній сторінці розділу «Вступнику».

Бажаємо приємного користування сайтом.
До зустрічі в Криворізькому педагогічному!

12405
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30