290421 1

27 квітня 2021 року в Криворізькому педагогічному відбулося нагородження переможців конкурсу «Stud-TV». Захід проходив із дотриманням карантинних вимог.

290421 1

До оргкомітету конкурсу увійшли проректор з науково-педагогічної роботи, канд. філос. наук, доц. В. П. Лисечко, голова первинної профспілкової організації, канд. пед. наук, доц. Л. В. Бурман, керівник студентського клубу, канд. пед. наук, ст. викладач Ю. О. Баруліна, художній керівник студклубу О. М. Зайцева та голова студентської ради КДПУ Альона Руда.

290421 2

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який подякував організаторам та зазначив: «Наш університет завжди приділяє значну увагу проведенню різноманітних творчих конкурсів. Про вдалість обраної ідеї свідчить те, що здобувачі вищої освіти всіх факультетів долучилися до нового формату проведення «Студентської весни». Я вважаю, що такий досвід є важливим, його необхідно узагальнювати та втілювати в життя».

Основними критеріями оцінювання відеоробіт стали авторська та виконавська майстерність, артистизм, сценічна культура, художній рівень, оригінальність, відповідність формату програми, ступінь розкриття теми та особливостей студентського життя, якість відео та музичного оформлення.

290421 3

«Конкурс проходив в онлайн-форматі. Кожен факультет готував відео відповідно до тематики студентського телебачення та формату програми, що було визначено методом жеребкування. Сподіваємося, що й надалі ми будемо проводити такий конкурс із різними його інтерпретаціями та рубриками», – розповіла О. М. Зайцева.

До складу журі увійшли Л. В. Бурман, Ю. О. Баруліна, начальник центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників О. С. Кухта, провідний фахівець із ЄДЕБО навчально-методичного відділу А. Ю. Давидчук та Альона Руда.

290421 4

За результатами конкурсу місця розподілилися таким чином:

 
На офіційній сторінці студентського клубу в Instagram провели голосування щодо визначення факультету, який отримає приз глядацьких симпатій. За підсумками опитування перемогу здобуло художньо-графічне відділення факультету мистецтв.

Вітаємо переможців та бажаємо втілювати ще більше креативних ідей!

15468
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок