туркмены 12

12 липня 2019 року Криворізький педагогічний вітав своїх випускників із далекої Республіки Туркменістан із закінченням навчання й отриманням дипломів бакалаврів. Уже стало доброю традицією в урочистій обстановці вручати дипломи іноземним студентам та відзначати грамотами найкращих. У великій лекційній аудиторії зібралися всі причетні до цієї події.

туркмены 12

Безпосередньо опікуються організацією навчально-виховного процесу іноземних студентів фахівці відділу міжнародних зв’язків. Начальник відділу В. О. Турський привітав новоспечених бакалаврів: «Бажаю всім випускникам із Туркменістану, які сьогодні отримають дипломи про вищу освіту, знайти своє місце в житті, стати справжнім професіоналом своєї справи, й, звісно, не забувати свою Alma Mater».

туркмены 12

Уже традиційно випускників привітав і ректор університету, д. філософ. наук, проф. Я. В. Шрамко, який вручив випускниками дипломи бакалаврів та листи-подяки. Ярослав Владиславович у своєму привітанні до іноземних студентів наголосив: «Криворізький педагогічний – це флагман підготовки кадрів не тільки для України, а й для інших країн. Представники студентської родини дружнього Туркменістану сьогодні отримують омріяні дипломи. Саме ви будете втілювати в життя кращі педагогічні надбання, продовжувати славні традиції видатних освітян. Ми пишаємося вами, дякуємо за сумлінне навчання та активну участь у громадському житті нашого університету!».

туркмены 12

На урочистому заході були присутні декани природничого, фізико-математичного , а також факультету іноземних мов та географії, туризму та історії.

туркмены 12

Декан факультету іноземних мов, д. філол. наук М. В. Варданян щиро подякувала випускникам-бакалаврам за їхнє навчання та побажала професійної реалізації на своїй рідній Батьківщині.

туркмены 12

До випускників звернувся також декан природничого факультету, к. біол. н. Е. О. Євтушенко, який побажав щастя й процвітання усім випускникам і Туркменістану.

туркмены 12

Криворізький педагогічний вітає іноземних випускників з отриманням дипломів і присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр»!

Більше фото в Галереї

8284
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31