17 квітня на базі Криворізької Центрально-міської гімназії було проведено «День педагогічного університету». У ході заходу учні отримали можливість відчути себе в ролі справжніх студентів і долучитись до університетського освітнього процесу.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась перший проректор університету Оксана Остроушко: «Зараз ви перебуваєте на роздоріжжі майбутнього, й головне - правильно обрати свій подальший шлях, визначитись з професією. На жаль, сьогодні вже неможливо гарантувати, що університетська освіта забезпечить ваше майбутнє; проте ми в Криворізькому педагогічному завжди докладаємо максимум зусиль, аби отримані навички допомогли нашим випускникам ствердитись в подальшому житті».

Учні отримали можливість попрацювати з такими викладачами як проф. Тетяна Дороніна, проф. Володимир Корольський, доц. Вадим Яшин, асист. Павло Нечипуренко, ст. викладач Валерій Коцюруба, доц. Олена Гладка, проф. Світлана Ковпік, доц. Тетяна Вавринюк, доц. Олена Віхрова, доц. Руслана Балабай, ст. викладач Ганна Задорожня, ст. викладач Ірина Закарлюка,  ст. викладач Світлана Мантуенко й доц. Ольга Бондаренко.

«Проводячи День педагогічного в стінах нашої гімназії, ми хочемо показати учням престижність вчительської професії, показати, що вчителі й викладачі не є людьми з минулого століття, а наука може бути цікавою й пізнавальною. Школярі-випускники зараз дуже сильно орієнтовані на закордон, а такі заходи дозволяють їм побачити, що якісну освіту можна отримати і в рідному місті», – коментує важливість заходу заступниця директора з навчально-виховної роботи Лариса Бажан.

Нагадаємо, що метою днів Криворізького педагогічного є формування в майбутніх абітурієнтів розуміння концепції вищої школи, її вимог до студентів, критеріїв академічної успішності. Представники Криворізького державного  педагогічного університету вже проводили «День педагогічного університету» у Криворізькому навчально-виховному комплексі № 129 «Гімназія – ліцей академічного спрямування» (КНВК «ГЛАС»), День КДПУ у Педагогічній гімназії й «День педагогічного» у Криворізькій гімназії № 95.

Більше фото у Галереї


 

4623
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок